Izvor:
06.12.2019 u 15:24
0

ČEFERIN PROTIV PERESA To je sebično i egoistično

Predsednik Evropske fudbalske unije Aleksandar Čeferin kritikovao je predsednika Real Madrida Florentina Peresa.

On je uputio kritike zbog navodnog planiranja osnivanja Super lige nazvavši to "sebičnom i egoističnom šemom".

Peres se, po pisanju Njujork Tajmsa, sastao sa prvim čovekom Svetske fudbalske federacije Đanijem Infantinom sa kojim je razgovarao o osnivanju Super lige.

Iako je Fifa odbila da komentariše da li je njeno rukovodstvo o tom planu razgovaralo sa Peresom, Uefa je danas reagovala.

– Čitao sam o ovom suludom planu. Ako je verovati izveštajima, ti predlozi dolaze od jednog predsednika kluba (a ne vlasnika) i usamljenog fudbalskog administratora. Teško bi bilo zamisliti sebičniju i egoističniju šemu. To bi uništilo fudbal širom sveta, kako za igrače, tako i ta navijače i za sve koji su povezani s ovom igrom i to sve za dobrobit malog broja ljudi. Srećom, i dalje ima dovoljno zdravog razuma da bi ovakva vrsta ludih ideja uspela – dodao je Čeferin.

Izvor: B92

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter