Izvor:
02.12.2019 u 03:13
0

LUKA JOVIĆ OTVORENO O SVEMU: Pogledajte kako je reagovao kada je stigao poziv Real Madrida!

Srpski fudbaler iz Real Madrida Luka Jović ne voli da priča o privatnom životu, ali je konačno progovorio!

Mladi napadač otvorio je vrata svog doma u Madridu i pričao o mnogim temama, ne samo fudbalskim.

Govoreći u emisiji "Lično, nezvanično", koja se emituje na televiziji Prva, prisetio se kako mu je trener Miodrag Grof Božović, dok je igrao za Crvenu zvezdu, branio da jede brzu hranu i pekarske proizvode.

"Grof je živeo je blizu mene i viđao me u pekari. Kad ogladnim, omakne mi se da odem u pekaru, kao i svakome", rekao je Jović, ali se na njegovu priču nadovezao prijatelj, koji ga je sasekao:

"Luka je uspeo da izbegne odgovor".

Taj Jovićev drugar je onda otkrio šta se zapravo desilo:

"Nama nije bilo zabranjeno, pa smo, a i Luka s nama, svratili u pekaru blizu Marakane, gde je on svašta naručio. U tom trenutku je prošao Grof i prodrao se: 'Pekaro'. Tako je Luka dobio nadimak".

Fudbaler Reala je pokazao i svog kućnog ljubimca, psa Kinga, i pokazao raskoš kuće u španskoj prestonici u kojoj živi.

Otkrio je da je u stalnom kontaktu sa bivšom devojkom Anđelom, sa kojom ima sina Davida.

"Mi više nismo zajedno, ali smo ostali u dobrim odnosima zbog Davida. Čujemo se svaki dan. Naravno da mi nedostaje. On je mali, ja sam prvi put u ulozi oca".

Jović je vratio film na trenutak kada je saznao da definitivno ide u Real Madrid, iako je već bio dogovorio lične uslove, čekao je da i Ajntraht postigne sporazum sa "kraljevima" oko obeštećenja.

"Sećam se da sam bio sa reprezentacijom i da nam je tadašnji selektor Mladen Krstajić dao slobodno. Seo sam u auto i krenuo za Bosnu. Onda mi je zavibrirao mobilni, Real je na svom zvaničnom Instagram nalogu postavio stori i tako sam saznao da su se i klubovi dogovorili. Taj osećaj se ne može opisati", sa osmehom je pričao Luka Jović.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter