Izvor:
01.12.2019 u 18:38
0

MIHAJLOVIĆ STRAH PRETVORIO U SNAGU Dirljiva ispovest italijanske medicinske sestre o srpskoj legendi!

Siniša Mihajlović dobio je prvi bitku protiv opake bolesti leukemije, sada se vratio poslu, a o srpskom stručnjaku pričala je medicinska sestra iz bolnice u kojoj je ležao.

U julu mesecu Siniši Mihajloviću dijagnostifikovana je leukemija i u prethodna četiri meseca srpski trener se borio u bolnici ‘Sant Orsola’ u Bolonji. U petak je sa svojim doktorom Siniša Mihajlović izašao u javnost, a njegove reči pogodile su jedni medicinsku sestru.

– Zaista me to dirnulo, Mihajlović je pravi gospodin. Radila sam kada je držao konferenciju i njegove reči značile su i ostalim pacijentima. Mi medicinske sestre pokušavamo da pazimo na pacijente i da budemo iskrene. Na početku je bilo teško pomoći mu da shvati sistuaciju, ali je uradio sve ono što smo mu tražili – rekla je Karmela Boskarino.

Ona je istakla da je Siniša Mihajlović bio dobar pacijent, ali da je bio nezgodan kada igra Bolonja, tačnije kada gubi.

– Kada su se igrale utakmice, znali smo da ne treba da mu smetamo. Mogli smo da ga čujemo kako urla iz sobe, ali drugi pacijenti se nisu žalili. Čak i kada je Bolonja gubila, ostali bi pitali kako je Siniša.

Karmela je otkrila da je Siniša sa lekarima i medicinskim sestrama u bolnici govorio o svom poreklu, ratu u Jugoslaviji i porodici.

– Kada se opustio, shvatila sam da je reč o skromnom čoveku, koji ceni male stvari. Upoznala sam čoveka koji strah pretvorio u snagu. Pričali smo o različitim temama kada tokom noći nije mogao da spava. Pričao je o svojoj profesiji, svom poreklu, o ratu.. On je zaista dobra osoba. Možda se tako ponaša jer to zahteva njegova profesija, ali iznutra on je jedna emotivna osoba – zaključila je Boskarino.

PROČITAJTE JOŠ:

SINIŠA MIHAJLOVIĆ U SUZAMA: Svakog dana se trudim da udahnem novi život!

SRAMNE PORUKE UPUĆENE SINIŠI MIHAJLOVIĆU: Ideš ti još malo Arkanu i Miloševiću!

hotsport.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter