Izvor:
01.12.2019 u 00:05
0

BOGATE PREMIJE BAVARCIMA ZA 6:0 U BEOGRADU Malo bogatstvo za gaženje Zvezde

Fudbaleri Bajern Minhena ubedljivo su savladali Crvenu zvezdu na stadionu "Rajko Mitić" sa čak 6:0 u okviru petog kola grupne faze u Ligi šampiona. Pored sportskog, Bavarci su imali i veliki finansijski motiv za ovaj duel prenosi "Kurir".

LEVANDOVSKI ČUDO SVETSKOG FUDBALA Izvini Zvezdo, NAVUČEN SAM NA GOLOVE!

Naime, svaki igrač Bajerna koji je zakoračio na travnati tepih našeg najvećeg stadiona imao je zagarantovanih 175 hiljada evra u slučaju trijumfa, što će biti slučaj i za naredni duel sa Totenhemom 11. decembra.

To znači da će Bavarci biti u prilici da inkasiraju čak 350 hiljada evra ukoliko savladaju i tim iz Londona na svom stadionu u Minhenu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter