Izvor:
29.11.2019 u 10:17
0

SINIŠA MIHAJLOVIĆ: OBRATIO SE JAVNOSTI povodom svoje bolesti !

Srpski fudbalski stručnjak i trener Bolonje Siniša Mihajlović obratiće se javnosti na konferenciji za medije koja je zakazana za 11 sati.

Kako je to slučaj bio sredinom jula kada je objavio da boluje od teške bolesti, Mihajlović je rešio da ponovo bude potpuno transparentan i javno govori o trenutnoj situaciji.

Konferencija za medije zakazana je za 11 časova kada će Siniša u pratnji lekara Polisijana Orsole govoriti o trenutnom zdravstvenom stanju.

Da podsetimo, Mihajlović je otpušten iz klinike Sant Orsola 22. novembra pošto mu je 29. oktobra urađena transplatacija koštane srži nepoznatog donora.

"Opšte stanje pacijenta i njegovi hematološki nalazi su zadovoljavajući", navodi se u kratkom saopštenju Bolonje.

Kurir.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter