Izvor:
09.11.2016 u 21:47
0

Neverovatno: Fudbalski sudija pretukao igrača, a onda tvrdio da nije bilo tuče!

Hrvatski fudbalski sudija Hrvoje Benković udario je igrača Omladinca Niza Matiju Garaja po završetku utakmice Druge županijske lige Našica protiv ekipe Sloge iz Podgorača.

Rukovodstva Omladinca tvrdi da je Garaj dobio udarac u glavu od glavnog sudije posle kojeg je završio u bolnici.
Međutim, Hrvoje Benković je izneo svoju verziju priče.

– Napala su me dvojica. Prvo je na mene krenuo trener, a onda i igrač Omladinca. Ja sam mirno stajao, trenera su zaustavili igrači, ali je Garaj uspeo da zaobiđe gužvu i da se probije do mene. Rukom sam branio glavu, a on je naleteo na moj lakat i pao je na pod. Odmah je nastala gužva, a onda je on ponovo ustao i udario me je šakom. Vikao sam: Zovite policiju – rekao je Benković i nastavio:

– Zgadilo mi se sve. Ovo mi je uništilo karijeru. Imamo svedoke. Svi su sve videli.

Kurir
Foto Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter