Izvor:
28.11.2019 u 00:36
0

LIGA ŠAMPIONA: Drama u meču Čelsija i Valensije! Zenit ubedljiv protiv Liona!

Fudbaleri Čelsija i Valensije odigrali su 2:2, u petom kolu Lige šampiona.

Ekipa Frenka Lamparda bila je blizu celog plena i plasmana u nokaut fazu, međutim ekipa sa Mestalje potpuno zasluženo dolazi do boda.

Posle pet odigranih utakmica oba tima imaju po osam bodova i u poslednjem kolu će se odlučivati putnik u šesnaestinu finala.

Golove za "plavce" postigli su Mateo Kovačić i Kristijan Pulišić, koji su mrežu Silesena pogađali u 41. i 53. minutu.

Strelci za domaći sastav bili su Kristijan Soler, minut pre nego što je Kovačić doneo izjednačenje, i Vas koji je u 82. postigao spektakularan gol.

Valensija je propustila veliki broj šansi, onih stopostotnih, a u 65. uspeli su da promaše i penal. Kepa je pročitao Pareha i odličnom intervencijom sprečio je izjednačenje.

Španci su bili bolji protivnik i bilo bi nezasluženo da nisu osvojili makar bod.

Za to se pobrinuo Vas koji je u završnici meča hteo da centrira, ali je nehotice uputio šut i lopta je od stative završila iza leđa Kepe.

U drugom meču grupe od 21h igraju Lil i Ajaks.

Fudbaleri Zenita savladali su Lion rezultatom 2:0.

Tim iz Sankt Peterburga došao je do važne pobede jer su ostali u trci za plasman dalje. Posle pet odigranih kola imaju sedam bodova, baš kao i Lion.

Trijumf Zenitu doneli su Dzjuba i Ozdoev. Visoki napadač gol je postigao u 42. minutu, dok je vezni fudbaler u 84. potvrdio pobedu.

Srpski fudbaler Branislav Ivanović odigrao je svih devedeset minuta.

U drugom meču grupe od 21h sastaju se Lajpcig i Benfika.

BARSELONINO VEČE: Sjajna partija Mesija u pobedi protiv Dortmunda!

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter