Izvor:
27.11.2019 u 11:15
0

KAKVA NEMAČKA MAŠINERIJA Razbili Zvezdu, pa na pomoćnom terenu odradili trening

Fudbaleri Bajerna su posle ubedljivog trijumfa nad Crvenom zvezdom (6:0) uradili nešto što se ne viđa na mečevima Lige šampiona, jer su nedugo nakon što je sudija Bojrn Kujpers odsvirao kraj utakmice otišli na kraći trening.

Na pomoćni teren stadiona "Rajko Mitić" su odmah otišli momci koji nisu bili starteri protiv Crvene zvezde, ali je među njima bio i Korentan Toliso, vezista Bavaraca, koji je, inače, odigrao ceo meč petog kola Lige šampiona i koji je bio strelac poslednjeg, šestog gola za nemačkog šampiona.

LEVANDOVSKI ČUDO SVETSKOG FUDBALA Izvini Zvezdo, NAVUČEN SAM NA GOLOVE!

To je samo dokaz koliko su fudbaleri Bajerna predani i da ih samo trijumfi ne zadovoljavaju, već uvek teže višem. A upravo u tom njihovom pristupu leži tajna odličnih rezultata, jer je tim Hansija Flika u odličnoj formi, koja je posebno vidljiva otkako više nije trener Niko Kovač.

Naime, Bavarci su od tad odigrali četiri meča (po dva u Ligi šampiona i u Bundesligi), koje su rešili u svoju korist bez primljenog gola. Tako su slavili u prvenstvu protiv Borusije iz Dortmunda i Dizeldorfa po 4:0, dok su u elitnom takmičenju bili bolji od Olimpijakosa (2:0) i Crvene zvezde (6:0).

Podsetimo i to, na meču sa crveno-belima blistao je Robert Levandovski, koji je postigao četiri gola u razmaku od samo 14 minuta, čime je ispisao istoriju Lige šampiona. Jer, samo je Lionel Mesi pre njega dao četiri gola na jednom meču elitnog takmičenja, ali mu je za to bilo potrebno više vremena.

Izvor: Happytv
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter