Izvor:
22.11.2019 u 21:41
0

GVARDIOLA O KOLEGI IZ ČELSIJA: Lampard poznaje Čelsi!

Fudbaleri Mančester sitija u derbiju 13. kola Premijer lige dočekuju ekipu Čelsija.

Klub iz Londona je treći sa bodom više od "građana" (26-25) i ovaj susret je otuda veoma bitan za oba tima.

Menadžer Sitija Pep Gvardiola je biranim rečima govorio o kolegi sa klupe Čelsija Frenku Lampardu koji je uspešno započeo ovu sezonu.

Španac je uporedio start Lamparda u Premijer ligi sa svojim u Barseloni.

Možda njegov start može da se poredi sa mojim 2008, mada je još rano. Ima svega sezonu i po iskustva kao menadžer, ja sam imao više, jer sam stariji, ali budućnost je pred njim.

To što poznaje klub kao svoj džep može da bude samo prednost. Poznaje Čelsi, medije, navijače, a kada sam ja stigao, nije ih mnogo verovalo u mene. Predsednik i sportski direktor da, ali ne ostali. Možda je kod Frenka slično. Savršeno je kada ti niko ne veruje. Vi ste ti koji ćete naterati druge da promene mišljenje – izjavio je Gvardiola.

Kaže da su igrači odgovorili na Lampardov izazov.

Svih ovih godina imali su neverovatne timove, ali od početka ove sezone igraju zaista dobro. Rezultati su tu, drago mi je zbog Frenka. Znamo se pomalo. Sjajna je osoba, dobro je za engleski fudbal da ima mlade menadžere – dodao je Gvardiola.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter