Izvor:
22.11.2019 u 13:10
0

SELEKTOR „ORLOVA“ O BARAŽU ZA EURO 2020 Norveška prioritet, finale lakši deo posla

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković izjavio je danas da je potpuni fokus na polufinalnoj utakmici baraža za EURO 2020 protiv Norveške u Oslu, ali da je izvesno da bi u eventualnom finalu protiv Škotske ili Izraela u Beogradu bilo lakše.

– Znali smo da ćemo igrati sa Norveškom, ona je u ovom trenutku prioritet i ako je preskočimo i ostvarimo ono što želimo, mislim da nas onda očekuje lakši deo posla u finalnom delu. Naš fokus je na utakmici u Oslu, mislim da nas očekuje jako težak posao, razgovarali smo sa ljudima iz norveškog saveza, očekuje nas 27000 ljudi, rasporodat stadion. Oni su u jednom pobedničkom tonusu, tako se i ponašaju – izjavio je Tumbaković za sajt FSS.

Što se tiče Izraela i Škotske, Tumbaković ističe da nisu tog kvaliteta kao što je Norveška.

– Idemo, ipak, redom, prvo da završimo utakmicu sa Norveškom. Velika je prednost da se finalna utakmica igra kod kuće, lepa prednost za reprezentaciju Srbije. Ako dođemo u tu situaciju, a ja se nadam da hoćemo, onda da tu utakmicu odigramo pred prepunim stadionom – istakao je Tumbaković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter