Izvor:
15.11.2019 u 14:00
0

CRVENO-BELA FEŠTA U BRČKOM Zemljaci dočekali Marina (FOTO)

Delegacija Crvene zvezde, među kojima je bio i kapiten Marko Marin, ugošćena je u Brčkom gde je održano "Crveno-beli veče".

Rukovodstvo i igrači Zvezde posetili su grad u Republici Srpskoj, prostoru poznatom i po tome što ima veliki broj navijača crveno-belih, i prvi put prisustvovali u Brčkom u sklopu ove manifestacije nakon što je osam puta priređena u Bijeljini.

Delegaciju koju je predvodio predsednik kluba Svetozar Mijailović, pored fudbalera Marina i Milana Gajića, kao i legendi Zvezde Ratomira Dujkovića, Stanislava Karasija i Jovana Aćimovića, primio je gradonačelnik Siniša Milić.

Gosti iz Beorgada od navijača iz Brčkog i okoline dočekani su sa oduševljenjem i skandiranjem, na čemu se Marin zahvalio i poručio da se nada da će opet doći na isto mesto.

– Izuzetno sam srećan što smo iskoristili pauzu zbog reprezentativnih obaveza da posetimo jednu ovakvu manifestaciju. Mnogo nam znači kada vidimo koliku podršku imamo i van granica Srbije. Veoma sam ponosan što kraj odakle potičem pruža ovakvu podršku našem klubu. Često napominjem da je Republika Srpska crveno-bela i to se i pokazalo – naveo je za klupski sajt Marin, rođen u Bosanskoj Gradiški.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter