0°C

Beograd

TUMBAKOVIĆ O DUELU SA LUKSEMBURGOM: Spremamo se kao da je ovo jedina utakmica u ciklusu!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je da se ekipa sprema za Luksemburg kao da je to jedina utakmica.

On je istakao i da će biti vremena za pripremu za Ukrajinu posle toga.

- Spremamo se za Luksemburg kao da je to jedina utakmica u ovom ciklusu. Tako spremam ekipu. Kada se to završi imaćemo sasvim dovoljno vremena da se spremimo i za utakmicu koja je u nedelju - rekao je Tumbaković na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

Srpski nacionalni tim će u četvrtak igrati protiv Luksemburga u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Reprezentacija Srbije čeka kiks Portugala, a pre toga mora da ostvari pobede u svojim duelima, prvo sa Luksemburgom, a potom i Ukrajinom da bi se kroz kvalifikacije plasirala na kontinentalni šampionat.

"Igramo za reprezentaciju svoje države i moramo na svakoj utakmici da razmišljamo o pobedi. Verujem da moramo da iniciramo nešto što može da probudi nadu. Svaki rezultat bez našeg rezultata nema težinu. Hajde da završimo Luksemburg i onda ćemo da se motivišemo da završimo i drugu utakmicu, a sve ostalo je bonus", kazao je Tumbaković.

Selektor srpskog nacionalnog tima je istakao da nema dilemu kada je u pitanju sastav koji će izvesti na terenu.

Upitan je šta se promenilo u odnosu na utakmicu sa Luksemburgom iz septembra.

"Ništa se značajno nije promenilo, osim što smo dodatno skautirali Luksemburg. Nema promena što se tiče njihovog sastava i načina igre. Moramo da budemo koncentrisani tokom cele utakmice", kazao je Tumbaković.

Utakmica Srbija - Luksemburg igraće se sutra od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.b92.net
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar