Izvor:
13.11.2019 u 13:44
0

PRVA ŽELJA MINHENSKE UPRAVE: Bajern želi da vrati Gvardiolu!

Menadžer Mančester Sitija Ðozep Gvardiola prvi je pik uprave Bajerna da ga vrati za trenera.

Kako se navodi, već je pokrenuta operacija povratka Gvardiole u Bajern, na čijoj klupi je bio od 2013. do 2016. godine i osvojio tri titule Bundeslige i dva nacionalna kupa.

Isti izvor donosi informaciju da Katalonac nije srećan u Mančesteru, da mu je zbog toga i porodica u Španiji, i razmatra da napusti Siti na kraju sezone, posebno što mu ni rezultati ekipe ne idu u prilog jer je odbrana trofeja Premijer lige veoma daleko posle poraza od Liverpula (3:1) minulog vikenda.

Za razliku od Engleske, Gvardioli je Minhen prirastao za srce i kada je odlazio govorio je da bi voleo da se vrati u Nemačku.

Izazov bi mogao da mu predstavlja i novi projekat Bajerna i nedovršen posao koji je imao u prvom mandatu – osvajanje Lige šampiona.

Trenutno bavarski gigant nema rešenje za trenera od odlaska Nika Kovača, ekipu privremeno vodi Hans Flink, a kao trajna rešenja spominju se Arsen Venger, Erik ten Hag i Žoze Murinjo.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter