Izvor:
01.11.2019 u 11:22
0

PARTIZAN DOVODI POJAČANJE: IGOR DULAJJ ponovo će zaigrati u Srbiji!

Iz Ukrajine bi prema nekim saznanjima, posle deceniju i po, u Humsku trebalo da se vrati Igor Duljaj.

Duljaj je legendarni kapiten crno-belih, šest godina je bio važan šraf prvog tima, redovni reprezentativac SR Jugoslavije, Srbije i Crne Gore i Srbije, dobiće zaduženje u stručnom štabu Sava Miloševića, sa zadatkom da neosporno znanje i iskustvo ugradi u povratak crno-belih na pobedničku stazu.

Interesi obe strane su na istim talasnim dužinama, Duljaj je već doneo odluku o dolasku u Beograd, a crno-belima bi angažovanje klupske legende, posle 15 godina sazrevanja i školovanja u Ukrajini, bilo od krucijalne važnosti u jeku sezone.

Po okončanju igračke karijere, Duljaj je radio u Šahtjoru, u stručnom štabu Portugalca Paola Futrea, i mladoj ekipi velikana od Donjecka.
Stekao je i PRO licencu i sa statusom velikog imena uskoro bi trebalo potpisom da ozvaniči novi posao u Humskoj.

Iako, što se sve češće čuje, ima nekoliko konkretnih ponuda, Duljaj je rešen da prihvati posao u Beogradu. A, Partizan, sa Savom Miloševićem, izgleda u ovom trenutku najprimamljivije.

kurir.rs
Foto: Youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter