Izvor:
09.10.2019 u 14:00
0

MESI: Razmišljao sam da napustim Barselonu!

Fudbaler Barselone Lionel Mesi rekao je da je razmišljao o odlasku iz tog kluba zbog problema sa utajom poreza u Španiji.

Mesi je u intervjuu za katalonsku radio stanicu rekao da se osećao izneverenim.

– Razmišljao sam o odlasku. Ne zato što sam želeo da napustim Barselonu, već zato što sam želeo da napustim Španiju. Nisam dobio nijednu zvaničnu ponudu, ali to je bila situacija koja je nadilazila ono što sam osećao prema klubu – rekao je Mesi.

Mesi i njegov otac Horhe bili su optuženi da su utajili 4,1 miliona evra stečenih od prodaje prava na fotografije fudbalera Barselone.

On je osuđen na uslovnu zatvorsku kaznu od 21 meseca, ali je ta uslovna kazna preinačena u novčanu kaznu od 252.000 evra.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter