Izvor:
08.10.2019 u 14:31
0

POSLEDNJI TRENING NA STADIONU U ŽITKOVCU: Trepča i Crvena Zvezda sutra u šesnaestini finala Kupa Srbije!

Fudbaleri Trepče odradili su poslednji trening na stadionu u Žitkovcu i spremno dočekuju sutrašnji duel sa Crvenom zvezdom u šesnaestini finala Kupa Srbije.

Trener Trepče Zoran Lučić rekao je da su ovakve utakmice same po sebi motivacija za igrače.

– To je utakmica u kojoj ne treba posebno motivisati igrače i kada je tako onda je i trenerima lakše. Dosta smo radili poslednjih meseci i zadovoljan sam kako izgleda moja ekipa. Naravno da poštujemo Zvezdu u svakom smislu, ali mi ćemo dati sve od sebe da se pokažemo u najboljem svetlu- rekao je Lučić.

Prvotimac Trepče Ðorđe Kasalović istakao je da je čast za svakog fudbalera da igra protiv ekipe koja nastupa u Ligi šampiona.

– Nama mnogo znaci što igramo protiv učesnika Lige šampiona, jer svakom mladom igraču imponuje to što igra protiv državnog prvaka. Mi ćemo da damo sve od sebe da odigramo što bolju utakmicu, ali naravno ekipa Zvezde je mnogo kvalitetnija, pa kako bude- rekao je Kasalović.

Utakmica između Trepče i Crvene zvezde zakazana je za sutra od 14 sati u Zvečanu.

Izvor: Tanjug
Foto: youtube/ crvena zvezda/ printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter