Izvor:
05.10.2019 u 12:54
0

GOLMAN TOTENHEMA DOŽIVEO TEŠKU POVREDU: Na nosilima iznesen sa terena!

Fudbaleri Totenhema gube od Brajtona posle tri minuta fudbala, a tokom intervencije je golman Totenhema Igo Loris doživeo tešku povredu lakta.

Brajton je po samom startu utakmice došao do vođstva, kada je Mope samo bio na pravom mestu u pravo vreme i postigao svoj treći gol u sezoni za prednost od 1:0.

Kada je stigao centaršut u peterac, na loptu je krenuo Igo Loris i kada je padao na zemlju nezgodno se dočekao na desnu ruku i tom prilikom povredio lakat.

Francuski golman je na nosilima iznesen sa terena, a stepen ozbiljnosti povrede i dužina Lorisovog odsustva još uvek nisu poznati.

Kako se Igo Loris povredio.

Fudbaleri Totenhema igraće svoj meč protiv Crvene zvezde, 22. oktobra od 21 čas na svom novom stadionu u Londonu.

Izvor: B92
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter