Izvor:
01.10.2019 u 10:01
0

BIVŠI FUDBALER ZVEZDE OČEKUJE POBEDU: Jovan „Kule“ Aćimović za Hepi portal otkrio KO mu je favorit šampionata! (FOTO) (VIDEO)

Crvena Zvezda ima dobar tim, večerašnja utakmica protiv Olimpijakosa, "bratskog" tima crveno-belih pokazaće koliko je Zvezda napredovala u svojoj igri. Za Hepi portal, govorio je bivši Zvezdin igrač, ali i igrač nacionalnog tima Jugoslavije, Jovan Kule Aćimović.

On je izjavio da je Zvezda sposoban tim, dobro uigran, ali da ga očekuje teška borba protiv grčkog tima, koji se izuzetno dobro snalazi na terenu. Oni su dva prijateljska kluba, koji imaju svoju dugogodišnju saradnju i van igre.

Takođe, Aćimović je ispričao jedan segment svoje karijere u ovom srpskom fudbalskom timu, te dodao da mu nimalo nije bilo lako kada je tek počinjao.

– U mom celokupnom radu, od desete pa do sedamnaeste godine Crvena Zvezda je procenila da zaslužujem dalju šansu. Moja prva godina u Zvezdi je bila najlošija, iz razloga što je u tom fudbalskom klubu došlo do potpune smene generacije. Usledila je jedna fantastična generacija predvođena Šekularcem, Kostićem. Nije bilo moguće da njih zamene osamnaestogodišnjaci , već neko stariji da povede to kolo. Tada je bilo potrebno da neko ko ima preko dvadeset godina izraste u pravog igrača i da se oformi, što je bio slučaj sa Draganom Džajićem.

O tome šta očekuje od večerašnje utakmice Zvezde protiv Olimpijakosa, Aćimović je napomenuo da očekuje da naš tim pobedi, na svom smo terenu, a imamo i sve predispozicije za to.

– Pre svega očekujem da naš klub pobedi. Očekujem da se ne prave katastrofalne greške koje bi dovele do negativnih rezultata. Treba da bude dobra atmosfera, sa fer i muškom borbom, budući da Crvena Zvezda i Olimpijakos van fudbalskih terena imaju odličnu saradnju. Nosimo iste boje, oni su najstariji Grčki klub i to ukazuje na to da Crvena Zvezda ima sve predispozicije da uspe na terenu.

Jovan Kule Aćimović je pomenuo i predlog Zvezde da u timu ima više stranih igrača nego što je to bio slučaj ranije, te smatra tu odluku ispravnu, jer bi tako mogao tim da se "osveži" i poboljša. Takođe Aćimović misli za Mančester Siti da je tim koji ima perspektivu da na ovom šampionatu pobedi, budući da imaju spreman tim i da su dosta napredovali.

– Predlog je ispravan, jer sve što se limitira u sportu nije dobro. Zamislite da uskratite nekog dobrog igrača za to da ne igra u super timu, ne ide. To funkcioniše tako što se sve preko četiri igrača plaća. Može se pronaći balans da jedni igraju domaća prvenstva, a drugi međunarodne utakmice. Sa Zvezdine strane odluka da učestvuju samo četiri strana igrača, nije dobra. Možda je to dobro za druge klubove, ali za Zvezdu svakako da nije. Mislim da je mančester Siti jedan klub koji je sazreo i definitivno zaslužio da ostvari neki uspeh na ovom šampionatu. – istakao je Aćimović.

Happytv.rs
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter