Izvor:
30.09.2019 u 18:54
0

PEDRO MARTINS UOČI MEČA: Prijateljstva su prijateljstva, ali došli smo ovde da pobedimo!

Trener fudbalera Olimpijakosa Pedro Martins rekao je večeras da je prijateljstva navijača Crvene zvezde i Olimpijakosa lepa stvar, ali da je njegov tim došao u Beograd da pobedi i upiše četvrti bod ove sezone u Ligi šampiona.

Poznate su veze dve grupe navijača, ali za trenera Milojevića i mene je najbitnije da utakmica bude visokog kvaliteta. Prijateljstva su prijateljstva, ali došli smo ovde da pobedimo – rekao je Martin na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić".

Portugalski stručnjak kaže da je meč protiv Crvene zvezde nije odlučujućim za ostanak u Evropi, ali je veoma bitan.

Nije finale, ali jeste važna utakmica u kojoj se traži dobar rezultat. Ipak, neće da odlučuje. –

Prema njegovim rečima nije posebno veliki pritisak na atinskom velikanu.

Nemamo veliki pritisak, osim derbija sa Panatinaikosom (1:1 prim. aut) imali smo dobre rezultate. Profesionalci su stalno pod pritiskom, nema dana da tako nije jer se uvek traži pobeda kada su u pitanju Zvezda i Olimpijakos. –

Martins se naljutio na pitanje grčkih novinara šta bi doneo eventualni poraz Olimpijakosa. – Ne razmišljamo o negativnom rezultatu, ne možemo da idemo sa mislima da ćemo izgubiti – odsečno je odgovorio Martins, dodajući da je Crvena zvezda jako homogena ekipa i kvalitetna. – Imaju puno strpljenja, to se videlo i protiv Bajerna. –

Njihov meč protiv Partizana je drugačiji bio u pristupu, moramo da imamo kontrolu lopte i da budemo mirni – zaključio je on.

Napadač Migel Gerero ishvalio je prvaka Srbije i stadion "Rajko Mitić". – Znamo da će biti sjajan ambijent, poznato je da je Marakana lep stadion, biće teško… Moramo da uživamo, velika je utakmica sutra i bićemo skoncentrisani. Znamo da Zvezda ima veliku istoriju, jaka je na svom terenu, ali isto tako je i Olimpijakos pisao istoriju. Došli smo u Beograd sa jednim ciljem, to je pobeda, bez obzira što je protivnik kvalitetan – poručio je prvi centarfor viceprvaka Grčke.

Utakmica 2. kola B grupe Lige šampiona između Crvene zvezde i Olimpijakosa zakazana je za sutra od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".

Izvor: Tanjug
Foto: olympiacos.org/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter