Izvor:
27.09.2019 u 14:57
0

OTERAĆE ME IZ KLUBA SIGURNO: Savo Milošević još ne može da uživa postignutim rezultatima

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević veruje da će biti "oteran" iz tog kluba u nekom trenutku.

Partizan igra protiv Radničkog u desetom kolu Linglong Superlige Srbije, a u taj meč ulazi posle pobede nad Zvezdom rezultatom 2:0 u 161. "večitom" derbiju.

Milošević je u martu preuzeo Partizan i od tada preživeo zvižduke i teranje sa tribina sve do ovacija posle pobede u derbiju.

– Želim da verujem da je to po zaslugama. Partizanova publika je zahtevna, ali ume da prepozna stvari. To je najveća nagrada. To sam govorio i pre, da će publika da se vrati na stadion kada zaslužimo. Trener mora da bude spreman na obe situacije, to je život trenera. Verujem da sam spreman na sve. I ja ću odavde biti oteran, kao što je svaki trener iz svake ekipe, u svakoj ligi, bio u nekom momentu oteran. Ako niste spremni na to, ne možete da se bavite ovim poslom, ali u tome je draž- zaključio je Milošević i dodao da još uvek nije uživao u rezultatima koje ostavario do sada.

Savo nije hteo da govori o potencijalnom sastavu za Radnički, te je istakao da je pred njegovim timom težak zadatak.

– Kasnije imamo trening pa ću imati širu sliku. Za sada deluje da ću imati sve igrače na raspolaganju. Čeka nas je to jedno od najtežih gostovanja u ligi, tako ćemo i pristupiti utakimici. Igramo protiv ekipe koja je motivisana, koja u poslednjih nekoliko godina ima fenomenalne rezultate. Sigurno da će i sutra probati da nas iznenade. Potreban nam je makisimum ako želimo pozitivan rezultat- rekao je Milošević na konferenciji u SC Teleoptik.

Milošević je upitan da li može da uporedi trenutnu ekipu Radnickog sa onom iz prošle sezone.

– Deluje da je Radnički imao jaču ekipu prošle godine, ako pričamo o imenima. Oni su malo problemu kao i mi. U poslednjih par godina veliki broj igarača otišaa i došao. Bez obzira na to, oni su jedna od igrački najjačih ekipa. Nezahvalno je da poredim trenere. Imam veliko poštovanje prema Kosanoviću- rekao je Milošević.

Trener crno-belih rekao je da će njegov tim imati težak ispit u Nišu.

– Kosanović ima iskustvo, znanje, poznaje ligu i sigurno da su to stvari koje su plus. Moža je Radnički zbog gospodina Kosanovića jači. Sigurno da će donesti dosta dobrih stvari. Ja ću biti na velikom ispitu, kao i cela moja ekipa- rekao je on i dodao da će najveća opasnost biti nadapačka linija Nišlija.

Milošević je govorio i u kakvom su stanju Bibras Natho i Takuma Asano.

– Asanovo stopalo je dosta dobro, više smo ga odmarali, a jer ga je umor stizao više zbog povrede. Kod Natha je bio udarac u pitanju, ništa ozbiljno.

Milošević je rekao i da se uzda u odbranu, koja je do sada primila tri gola.

– Posao svih je da brane, jer nije odbrana kriva za primljene golove već ceo tim. Zasluga što smo primili tri gola je što igramo kao tim igramo defanzivno… Verujemo u defanzivnu liniju i Vladimira Stojkovića, za koga smatram da je najbolji golman u zemlji. Meni je draga druga stvar, primili smo tri gola igrajući jako visko u napadu i rizično. To je pokazatelj da naša zadnja linIja kvaliteno rešava situacije.

Meč 10. kola Superlige između fudbalera Radničkog i Partizana igra se u subotu od 15 sati.

Izvor: B92
Foto: Savo Milošević/Vikipedija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter