Izvor:
16.09.2019 u 18:32
0

PARTIZANOV RIVAL REŠIO PITANJE GOLMANA NA DUŽE STAZE: De Hea u Junajtedu do 2023!

David De Hea produžio ugovor sa Mančester junajtedom do juna 2023. godine, uz opciju produžetka za još jednu sezonu.

Mančester junajted je prebrinuo veliku stvar. Imaće pouzdanog čuvara mreže najmanje do juna 2023. godine, a moguće i duže.

Španac David De Hea (28), koji je 2011. došao u jedan od najvećih svetskih klubova, produžio je vernost "crvenim đavolima".

De Hea je do sada upisao 367 nastupa za Junajted, a sa ovim klubom osvojio je titulu prvaka Engleske, Ligu Evrope, FA kup, Liga kup i trofej u Komjuniti šildu.

– Privilegija je provesti u ovom klubu osam godina, a prilika da i dalje igram za Mančester junajted je velika čast. Kada sam došao, nisam mogao ni da sanjam da ću zabeležiti više od 350 utakmica. Sada kada mi je budućnost 'zacementirana' za Junajted, sve što želim je da pomognem da klub beleži uspehe i nadam se da ćemo opet osvajati trofeje – izjavio je De Hea.

Da vas podsetimo da je Mančester junajted u grupi sa Partizanom u Ligi Evrope. Prvi meč ova dva tima zakazan je za 24. oktobar u Beogradu.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter