Izvor:
03.09.2019 u 19:02
0

TRENERSKA KARIJERA ZA SADA NE IDE PO PLANU: Krespo dobio otkaz u Banfildu!

Poznati Argentinac Ernan Krespo dobio je otkaz na mestu trenera Banfilda, potvrdio je klub.

Bivši golgeter River Plate, Parme, Lacija, Intera, Čelsija i Milana smenjen je posle devet meseci i samo pet utakmica u novoj sezoni, odnosno zbog tri poraza i po jednog remija i pobede.

Pre Banfilda radio je kratko kao trener drugoligaša Modene, gde je takođe dobio otkaz, a bio je i u Parmi direktor.

Trofejni fudbaler, osvajač tri titule Serije A sa Interom i jedne Premijer lige sa Čelsijem, igrao je sa Milanom čuveno finale Lige šampiona u Istanbulu u velikom preokretu Liverpula i pobede na penale posle tri gola zaostatka, od čega su dva delo baš Argentinca.

Strelac je bio i u dva važna trofeja, za Parmu u finalu Kupa UEFA protiv Marselja (3:0), kao i dva puta za River u finalu Kopa Libertadores sa Amerikom Kali (2:1).

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter