Izvor:
03.09.2019 u 13:05
0

NEMANJA MILETIĆ O PROBLEMU EFIKASNOSTI U NAPADU PARTIZANA: „Sebičnost je nedopustiva!“

Fudbaleri Partizana od početka sezone imaju problem sa realizacijom u napadu, a desni bek Nemanja Miletić je utvrdio jedan od uzroka toga.

Pouzdani defanzivac je istakao da je problem postoji u timu i da se radi o sebičnosti.

Tu okolnost je Miletić naveo kao razlog remija u duelu sa TSC iz Bačke Topole u Linglong Superligi Srbije.

– Nije nas htelo. Neke stvari moramo da se ispravimo, da obavimo ozbiljan razgovor jer neke stvari ne mogu više da se trpe – rekao je Miletić.

Povremeni reprezentativac Srbije je potom precizirao na šta misli.

– Pod brojem jedan na sebičnost. Ako je drugi igrač u boljoj poziciji ne može neko drugi da mu ne da loptu. U redu je da se to desi jednom, a nedopustivo je pet puta. Ovo je ipak, Partizan i ne sme da igra svako za sebe. U naredne dve nedelje moramo da pokušamo da rešimo ovakve probleme – istakao je Miletić.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter