Izvor:
02.09.2019 u 16:54
0

KOLAROV: Portugalija nije samo Ronaldo!

Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov kaže da Portugalija ne može da se gleda samo kroz jednog od najboljih fudbalera sveta Kristijana Ronalda, već da ima još dobrih igrača kao što je Bernardo Silva iz Mančester Sitija.

Kolarov je ocenio Portugalce kao jednu od najkvalitetnijih selekcija u Evropi, čak i nadograđenu u odnosu na titulu šampiona "Starog kontinenta" u Francuskoj pre tri godine.

– Pored Ronalda, koji donosi veliki kvalitet, imaju još nezgodnih igrača, kao što je Bernardo Silva. Ne možemo samo na Ronalda da se fokusiramo. Dosta njih su pretnja – rekao je Kolarov na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

On je dodao da utakmica protiv Portugalije u Beogradu dolazi u dobrom trenutku.

– Jako bitna utakmica je pred nama, sa novim selektorom i to je možda dobro. Sa dobrim rezultatom napravili bismo dobar zamajac. Trebaće nam i malo sreće – poručio je on, uz napomenu da se atmosfera gradi pobedama, kao i da povređenih igrača nema, a mogući ubređeni ga ne zanimaju.

Iskusni defazivac smatra i da su Crvena zvezda i Partizana ulascima u Ligu šampiona, odnosno Ligu Evrope, napravili dobru uvertiru.

– Fenomenalna je stvar njihov rezultat. Mnogi bitno za njih, ali i fudbal generalno kod nas. Pažnja dela Evrope usmerila se na nas. Nadam se da ćemo imati delić atmosfere koju imaju dva naša najveca kluba – zaključio je Kolarov, podsećajući da je zadovoljan u Romi i da će pričati o novom ugovoru kada dođe vreme, iako mu ističe sledećeg leta.

Srbija u subotu čeka Portugalce na stadionu "Rajko Mitić", a tri dana kasnije gostuje Luksemburgu.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter