Izvor:
30.08.2019 u 05:37
0

SAVO MILOŠEVIĆ: Ponosan sam na moje momke! (FOTO)

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, posle plasmana u Ligu Evrope, rekao je da je ponosan na svoje igrače.

"Ponosan sam na momke, čestitam im. To sam rekao i pre utakmice u svlačionici, da sam ponosan na njim bez obzira na ishod utakmice. Posle utakmice ta rečenica verovatno ima veću težinu. Svaka čast na svemu što su preživeli, pretrpeli u proteklih pet, šest meseci. Ovo je adekvatna nagrada, koja uvek dođe kada zaslužite", rekao je Milošević sinoć na konferenciji za medije posle meča.

Milošević je takođe čestitao i ekipi Moldea, koja je bila težak rival.

"Pre meča sam rekao da nas ne mogu iznenaditi, ali mislim da nas jesu iznenadili. U drugom poluvremenu mislili smo da će fizički da odu dole. Oni si otišli gore i to nam je otežalo utakmicu. Svaka čast, jedna fenomenalna ekipa i to je još jedan razlog da pohvalim svoje momke što su se vratili iz izgubljene utakmice", rekao je Milošević.

Milošević je od dolaska u Partizan osvojio Kup Srbije i plasirao se u grupnu fazu LE za šest meseci trenerskog staža, a pitanje novinara glasilo je da li za sve to treba zahvaliti Ser Aleks Fergusonu.

Da podsetimo, Milošević je na promociji rekao da mu je Ferguson sugerisao da se bavi trenerskim poslom.

"Ser Aleks jeste uticao na odluku da postane trener, ali ako bih o tome pričao, to bi značilo da je moja zasluga najveća za ono što je ekipa uradila. To nikako ne mogu da kažem. Ponovićuu još jednom, ovo je fenomenalna ekipa momaka koji su uspeli psihološki da se izdrže mnogo toga. Najveće zasluge pripadaju igračima i svako drugo razmišljanje s moje strane bi bilo arogantno i prepotentno", zakljičio je Milošević.

Izvor:tanjug.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter