Izvor:
28.08.2019 u 11:04
0

CENE KARATA ZA DERBI MEČ: Karta za duel Vojvodine i Crvene zvezde već od 500 dinara!

Novosadski superligaš obavestio navijače o ulaznicama za predstojeći derbi kola na "Karađorđu".

Pred reprezentativnu pauzu – derbi u Superligi!

U okviru 7. kola domaćeg šampionata Vojvodina će u subotu (18.45) ugostiti Crvenu zvezdu, a prodaja ulaznica vršiće se isključivo na dan meča.

Ulaznice će se prodavati po cenama od 500 dinara (istok, sever i jug), odnosno 700 za zapad, dok je Vojvodina obavestila javnost da je samo JUŽNA tribina rezervisana za navijače sa obeležjima FK Crvena zvezda, dok im na ostalim neće biti dozvoljen ulaz.

Novosađani su saopštili da svi navijači koji imaju ulaznicu sa meča Vojvodina – TSC, iz 5. kola Superlige, moći će besplatno da zamene tu kartu za meč ovog vikenda.

Takođe, za ovaj meč i dalje važe sezonske ulaznice za prošlu sezonu.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter