Izvor:
28.08.2019 u 11:53
0

SPORTSKI DIREKTOR JANG BOJSA O ATMOSFERI U BEOGRADU: „Skandal!“

Kristofer Špiher uputio niz kritika na račun organizacije utakmice između Crvene zvezde i Jang Bojsa, a zasmetalo mu i odugovlačenje u drugom poluvremenu.

Sportski direktor fudbalskog kluba Jang Bojs Kristofer Špiher kritikovao je Crvenu zvezdu i UEFA zbog situacije posle utakmice u Beogradu.

– Sama činjenica je da su novinari morali da se probijaju 500 metara do miks zone, kroz dim od baklji vatrenih navijača Crvene zvezde. Takav scenario je prosto skandalozan. I onda se ljudi pitaju zašto gosti ne vole da dolaze u Beograd – rekao je Špiher švajcarskim medijima.

Jang Bojs je u utorak igrao nerešeno 1:1 sa Zvezdom u Beogradu i tako eliminisan u baražu za Ligu šampiona zbog manje golova u gostima.

– Skandal je i ono što se dešavalo u drugom poluvremenu. Šteta što se fudbal igrao manje od 25 minuta, kada već UEFA želi da je lopta što više u igri. Ali, to nije bilo neočekivano. To je nešto sa čim smo morali da se nosimo – kazao je sportski direktor švajcarskog kluba.

Špiher je naveo da je klub veoma razočaran rezultatom, ali da evropska sezona još nije gotova.

Jang Bojs će igrati grupnu fazu Lige Evropa.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter