Izvor:
28.08.2019 u 10:07
0

KLINIKA U REALU: Devetorica ovog leta imala problem sa povredama!

Povratak Zinedina Zidana na klupu Real Madrida obeležila je između ostalog i serija povreda igrača, koja je nastavljena ispadanjem Rodrigeza iz stroja

Od Luke Jovića do Džejmsa Rodrigeza – devetorica fudbalera Real Madrida "ispadala su" iz ritma ovog leta zbog manje i više ozbiljnih povreda.

Poslednji u nizu, Rodrigez, povredio je list leve noge tokom subotnjeg remija sa Real Valjadolidom na "Santijago Bernabeuu", pa povratnik u Madrid posle dve godine provedene na pozajmici u Bajernu najverovatnije neće biti spreman za nedelju uveče i gostovanje Viljarealu.

Računajući i one koji su od ranije povređeni, Zidan na "El Madrigalu" neće moći da računa ni sa Brahimom Dijazom, Rodrigom i Edenom Azarom, dok je kod Marka Asensija situacija daleko najozbiljnija. Levonogi dribler zbog kidanja prednjih ukrštenih ligamenata kolena neće igrati fudbal najmanje do februara naredne godine.

Serija povreda "kraljevića" počela je na pripremama kada se Jović sudario sa Janom Oblakom tokom utakmice sa Atletiko Madridom, završene porazom Reala od 3:7.

Srpski centarfor tada je povredio koleno i morao da pauzira, nakon čega ga je Zidan postepeno uvodio u napore uvođenjem sa klupe i u prijateljskim i u Vigu, gde je Real savladao Seltu (1:3) i u Madridu, gde je Valjadolid iznenadio favorita (1:1).

Povređen je bio i Tibo Kurtoa, ali je uspeo da se vrati na gol na vreme, dok bi dvojica novajlija Ferlan Mendi i Eder Militao tek trebalo da istrpe prve prave napore od dolaska u najtrofejniji evropski klub.

NAREDNIH PET UTAKMICA REAL MADRIDA U PRIMERI:

Viljareal (g) – 1. septembar
Levante (d) – 14. septembar
Sevilja (g) – 22. septembar
Osasuna (d) – 25. septembar
Atletiko Madrid (g) – 28. septembar

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter