Izvor:
28.08.2019 u 05:40
0

MIRALEM SULEJMANI: „Čestitam Zvezdi i želim im svu sreću!“

Fudbaler Jang Bojsa Miralem Sulejmani je čestitao Crvenoj zvezdi na plasmanu u grupnu fazu Lige šampiona.

Srpski šampion je odigrao 1:1 u revanš utakmici plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Jang Bojsa, ali ide dalje zbog rezultata iz prvog meča – 2:2.

– Sigurno je teško, u ovoj fazi takmičenja nema prava na grešku. Mislim da smo bili dobri, ali nismo uspeli na kraju. Čestitam Zvezdi na plasmanu u grupnu fazu takmičenja – rekao je Sulejmani.

On je naveo da je ekipa dobro počela utakmicu i da je imala šanse, ali ih nije iskoristila.

– Borjan je izvanredno branio, pokušali smo posle 1:1 da se vratimo… Zvezda je jaka i ekipno i individualno, želim joj svaku sreću – dodao je Sulejmani.

Nekadašnji reprezentativac Srbije je bio upitan šta misli o tome što su se njegovi saigrači raspravljali sa sudijom.

– Kada kreneš u raspravu sa sudijom samo gubiš vreme, sudije imaju prava na grešku – naveo je Sulejmani.

Usledila je "konstatacija" medijskog radnika da je takvim odgovorom Sulejmani implicirao da su sudije grešile u utakmici u Beogradu, na šta je Sulejmani rekao da ne zna i da nije mislio na duel sa Zvezdom.

On je istakao i da nije bio potpuno spreman za ovaj dvomeč i da ne može da kaže da ima povredu, već da ima poteškoća da zaigra u punoj formi.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter