Izvor:
27.08.2019 u 15:16
0

RAKITIĆ SVE IZVESNIJE NAPUŠTA KATALONIJU: Sledeća stanica Juventus!

Vezni fudbaler Barselone Ivan Rakitić blizu je odlaska sa Nou Kampa i sve je izesnije da će karijeru da nastavi u redovima italijanskog šampiona Juventusa.

Španski medij prenose da je Rakitić na izlaznim vratima Barselone, podsećajući na pobedu protiv Betisa (5:2) koju je hrvatski fudbaler posmatrao sa klupe za rezerve.

On je tako prvi put od januara 2017. godine bio rezervista na dve utakmice, a u prethodnom kolu je protiv Bilbaa ušao je u drugom poluvremenu.

Rakitić je je u poslednjih pet godina bio nezamenljiv šraf u mašineriji katalonskog giganta, ali je dolaskom devet godina mlađeg Frenkija de Jonga stavljen u drugi plan i to je glavni razloga zašto želi da napusti Španiju i da se priključi Juventusu.

Potpredsednik Juventusa Pavel Nedved rekao je da prelazni rok za "Staru damu" još nije gotov i dodao da je Rakitić jedna od želja torinskog kluba.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter