Izvor:
27.08.2019 u 05:21
0

SVI UZ NAŠU LEGENDU: Reči podrške šampionu Siniši Mihajloviću! (FOTO)

Svi uz našu legendu: Bivši premijer Mateo Renci proglasio Sinišu Mihajlovića za šampiona!

Lav je izašao da pronađe svoju šumu! Ovim rečima Korijera delo sport opisao je izlazak Siniše Mihajlovića s bolonjske klinike da bi vodio svoju ekipu na gostovanju protiv Verone, kako je i obećao kad je krenuo u borbu protiv leukemije.

Srpski stručnjak je već postao simbol hrabrosti, putokaz svima koji se u životu suoče s teškim bolestima da nada postoji i da nikad ne treba odustati od života i borbe za njega. Zato naslovnica Korijere nosi njegovu sliku i naslov – Mihajlović, čovek!

Pucalo od emocija

Prvi izlet iz bolnice, gde je 40 dana bio podvrgnut hemioterapijama, pokazao je lava, u prepoznatljivom stavu spremnog za bitku, bez obzira na to što izgubljena kosa i ispijeno lice svedoče da je život u sobi iza zidova bolnice „Sveta Ursula“ bio sve, samo ne lak!

Na stadionu u Veroni sve je pucalo od emocija! Prvo su igrači Bolonje zaplakali u svlačionici posle prvih reči govora njihovog trenera:

– Obećao sam da ću biti s vama. Evo me ispred vas. Za neke sam, možda, budala što sam izašao iz bolnice, ali ja sam želeo da budem ovde – rekao je Mihajlović pre nego što će njegov izlazak na klupu biti dočekan ovacijama domaćih navijača:

– Ne predaj se – skandirao je ceo stadion.

Ovacije sa tribina

Mnoge javne ličnosti, među kojima bivši premijer Mateo Renci i aktuelni potpredsednik vlade Italije Mateo Salvini, jedan od najuticajnijih političara u zemlji, uputili su poruke podrške srpskom stručnjaku nakon izlaska iz bolnice.

– Pobednik šampionata Serije A ima svoje ime i prezime, bez obzira na rezultat. Njegovo ime je Siniša Mihajlović, veliki borac, div, protiv leukemije. Emocija, poštovanje, čast – poručio je Renci, dok se Salvini nadovezao:

– Prvenstvo je počelo, ali su navijači i ljudi u fudbalu čekali na tebe. Siniša, silo, ratniče!

Da se naježiš

POCEKO: SERIJA A JE ZAVRŠENA!

Đanmarko Poceko, bivši košarkaški as i trener košarkaša Dinama Sasarija, poslao je emotivnu poruku Italiji, posebno sportistima:

– Znate ono: „Izvinite, momci, imam temperaturu 37 sa dva, ne mogu da igram, ostaću kod kuće.“ A onda se pojavi gospodin Mihajlović! Italijanska Serija A je završena. Pobedio je! Istinski majstore – napisao je Poceko.

Reč bivšeg saigrača

BOBO VIJERI: SINIŠA VELIKI!

Nekadašnji Mihajlovićev saigrač Kristijan Vijeri imao je šta da kaže o meču u Veroni i prvom akteru tog duela:

– Veliki čovek Siniša Mihajlović! Pokazao je da želi borbu i da kod njega ne postoji predaja!

Supruga Arijana

RATNICI SE PREPOZNAJU!

Članovi porodice Mihajlović na društvenim mrežama su pokazali da ih je dirnuo novi talas velike podrške kompletne javnosti Italije.

– Pročitala sam svaku vašu poruku! Slomili ste mi srce! Mnogo vam hvala – napisala je starija ćerka Viktorija.

Supruga Arijana, koja se proteklih 40 dana nije odvajala od Mihajlovića, posle duže pauze opet je objavila njihovu zajedničku fotografiju, uz opis:

– Ratnici prepoznaju jedan drugog. Ljubavi moja!

Dugogodišnji prijatelj i saradnik Roberto Manćini nije krio sreću zbog Mihajlovićevog povratka fudbalu:

– Veoma sam srećan! Nadam se da ovaj izlazak znači da sve ide kako treba. Njegova snaga je u tome što ne zna šta znači predati se!

Strani mediji o hrabrosti Srbina

BBC: UZBUDLJIV POVRATAK MIHAJLOVIĆA

Svi mediji u Evropi koji nešto znače objavili su vest o Mihajlovićevom izlasku iz bolnice da bi na otvaranju prvenstvene trke bio uz svoju ekipu. Portugalski Rekord opisuje taj potez Srbina kao „neverovatan izlazak na klupu“, dok BBC naglašava hrabrost Mihajlovića „u uzbudljivom povratku na teren“. U sličnom stilu vest su pisali Francuzi, Grci, Nemci…

Izvor: Kurir
Foto: youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter