Izvor:
25.08.2019 u 08:54
0

NESHVATLJIVA IZJAVA TRENERA VOJVODINE NENADA LALATOVIĆA: „Mi ne težimo tome da postanemo prvaci, jer nas to ne zanima!“

Trener Vojvodine Nenad Lalatović zadovoljan što je njegov tim osvojio nova tri boda i tako napravio dobru uvertiru za derbi na "Karađorđu" narednog vikenda. Strateg kluba iz Novog Sada je posle utakmice dao neshvatljivu izjavu na konferenciji za medije.

Ekipa Vojvodine vratila se na pobednički put, nakon što je u prethodnom kolu jedva ostala neporažena u susretu sa TSC (2:2).

Na "gostovanju" gradskom rivalu Proleteru, koji je dočekao Vošu na njenom stadionu "Karađorđe", tim Nenada Lalatovića slavio je minimalnim rezultatom, a jedini gol u tom meču šestog kola Superlige Srbije dao je Ognjen Đuričin u 13. minutu, kada je "promešao" odbranu i iskosa sa desne strane plasirao loptu pored golmana Nikole Petrića.

Bio je to njegov treći gol na pet nastupa ove sezone.

– Drago mi je što smo pobedili pred derbi protiv Crvene zvezde, iako opet ponavljam da mi ne težimo tome da postanemo prvaci, jer nas to ne zanima. Naša obaveza je da navijače obradujemo time što ćemo posle nekoliko godina Vojvodinu odvesti u Evropu, jer Vojvodina kao klub, ovi navijači i ovaj grad apsolutno zaslužuju da imaju predstavnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope – ističe Lalatović.

Izvor: Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter