Izvor:
22.08.2019 u 06:06
0

VAR JE ISPRAVNA STVAR: Ne može da se ćali za penalom! (FOTO)

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, posle remija u Bernu (2:2), poručio je da je VAR ispravna stvar i da ne može da žali za penalom koji je doneo izjednačenje Jang Bojsu u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu šampiona.

Crveno-beli su naknadnom odlukom sudije Danija Makelija, odnosno potezom Holanđanina da pogleda snimak putem VAR-a, i ispravi grešku, pre nego što je Gijom Oro doneo remi Jang Bojsu.

– VAR je nova stvar i sigurno što će pomoći da bude poštenije. Ako se pokazalo da je penal nemam šta da dodam. Bez obzira na rezultat, u Beogradu igramo kao da je 0:0 i finale – rekao je Milojević na konferenciji za medije posle utakmice u Bernu.

Milojević je čestitao igračima na dobroj igri i borbenosti.

Uživali smo u sa četiri gola, a mogao je da bude još neki pogodak. Koliko smo mogli na specifičnom terenu, ali sa druge sre ne mogu da zameri na htenju i želji. Ne bi trebalo da žalimo za bilo čime, posebno što nas čeka odluka u Beogradu, kao što smo znali".

On je pohvalio debitanski nastup i gol velikog pojačanja Matea Garsije.

– Presrećan sam zbog debitanski gola. Igrač je koji će dati mnogo Zvezdi, nemam dilemu. Takođe, ne seća se kada je odigrao poslednju takmičarsku utakmicu. Već je pokazao ljubav prema Zvezdi, bez pogovora je rekao da može čim sam mu preneo moju ideju za ovu utakmicu. Bio je na pravom mestu i dao gol, ali je slab što se tiče fizičke spreme.

Milojević je izbegao pitanje novinara da kaže da li je breme favorita sada na strani njegovih igrača i preuzeo sav teret na sebe.

– Moglo je da prevagne na stranu Jang Bojsa, ali i na našu. Pitanje je koliko možemo da budemo objektivni… Ono što je bilo bitno je da odigramo dobro, uradimo sve što je do nas. Neka breme pritiska padne na mene – zaključio je on.

Revanš u Beogradu na programu je sledećeg utorka.

Izvor: Tanjug

Foto:Twitter/printscreen/@nczvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter