Izvor:
19.08.2019 u 18:45
0

TUMBAKOVIĆ OKUPLJA OTPISANE REPREZENTATIVCE: Na razgovoru sa Nastasićem!

Ljubiša Tumbaković na misiji "mirenja" sa igračima koji su kod prethodnog selektora Mladena Krstajića bili "precrtani". Posle Engleske, zajednička fotografija i iz Nemačke! Ne spominje se razgovor sa Markom Grujićem…

Novi selektor "orlova" Ljubiša Tumbaković na putu je da "izgladi odnose" sa reprezentativcima koji su u prethodnom periodu bili u svađi sa Mladenom Krstajićem i FSS.

Posle razgovora koje je obavio sa Lukom Milivojević u Londonu, u nacionalni tim će se vratiti i Matija Nastasić sa kojim se Tumbaković sreo u Nemačkoj, posle utakmice njegovog Šalkea sa Menhengladbahom.

Matija Nastasić je jedan od najboljih srpskih štopera koji za Srbiju nije igrao od marta 2018. godine, u sklopu priprema za Svetsko prvenstvo, na koje nije ni išao…

Tada je selektor Mladen Krstajić saopštio da ga je "duša bolela" što je Matiju Nastasića morao da "precrta" sa spiska, navodno se spekulisalo o manjoj povredi, da bi srpski fudbaler potom u izjavi za nemačke medije kazao da mu je najviše zasmetalo što mu ta odluka nije saopštena direktno, odnosno da je komunikacija bila na veoma lošem nivou.

Kao i Milivojević, ni Nastasić potom nije želeo da se odaziva selektoru Krstajiću.

Pored Tumbakovića, u Nemačkoj su boravili i potpredsednik Nenad Bjeković i sportski direktor Vladimir Matijašević, pa su osim sa Nastasićem razgovarali i sa Filipom Kostićem, Mijatom Gaćinovićem i Dejanom Joveljićem.

Zanimljivo, ne i sa Markom Grujićem koji takođe igra u Bundes ligi.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter