Izvor:
17.08.2019 u 10:29
0

REALOV SASTAV ZA SELTU: Jović i Benzema zajedno od početka!

Fudbaleri Reala gostuju ekipi Selte u susretu prvog kola takmičenja u La Ligi.

Trener Zinedin Zidan ima dosta problema sa povredama igrača pa "Marka" prenosi kako bi francuski strunjak u špic napada od početka mogao da uvrsti Luku Jovića i Karima Benzemu.

Jović je imao dosta problema po dolasku iz Ajntrahta, mediji u Španiji su mu zamerali da je bio "neprimetan" tokom pripremnih mečeva, ali ruku na srce igrao je malo.

Što se tiče Zinedina Zidana njega je kriza sa povredama naterala da bude i znatno pomirljiviji kada je reč o Garetu Bejlu za kog sada kaže da bi mogao da ga iskoristi u narednim mečevima.

Problem za Zidana predstavljaju povrede Edena Azara, Fernalda Mendija, Rodriga i Marka Asensija, dok je pod upitnikom i Brahim Dijaz.

Od igrača koji su ovog leta stigli bez povreda je prošao jedino Eder Militao.

Utakmica na stadionu u Vigu počinje u 17 časova.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter