Izvor:
27.06.2019 u 13:28
0

BOJAN OSTOJIĆ OSTAJE U PARTIZANU!

Iskusni štoper Bojan Ostojić, strelac pobedonosnog gola za Partizan u finalu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde, konačno je dogovorio uslove oko produžetka saradnje sa crno-belima na još jednu sezonu.

Delovalo je da je u pitanju samo formalnost, kada je Savo Milošević krajem maja insistirao na ostanku 35-godišnjeg defanzivca, ali su se pregovori "otegli" još mesec dana.

S obzirom da se već nedeljama čekalo na konačan dogovor dve strane, u priču su se umešali Vojvodina i Borac iz Banjaluke, ali nisu "pomrsili" račune Partizanu koji je tako zadržao defanzivca koji je tek u drugom delu sezone kod Miloševića dobio veću minutažu.

Ostojić je od 2016. godine član Partizana kada je stigao iz Čukaričkog, dok je pre toga čitavu karijeru proveo u domaćim klubovima.

Od Sevojna, u kom je ponikao, do Radničkog, BASK-a, Novog Pazara i Voždovca.

Prošle sezone odigrao je 13 mečeva za Partizan u svim takmičenjima, prvi u Superligi tek u martu, ali je znatno doprineo osvajanju pehara Kupa Srbije, pošto se najbolje snašao u kaznenom prostoru Crvene zvezde i "poentirao" u mrežu Milana Borjana.

Izvor: Mondo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter