Izvor:
27.06.2019 u 06:54
0

OČEKUJE GA TRANSFER VREDAN 90 MILIONA EVRA: Zaha želi u Arsenal!

Krilni fudbaler Kristal Palasa Vilfred Zaha spreman je da promeni sredinu i njegova želja je prelazak u redove Arsenala.

Kristal Palas je odlučio da proda Arona Van-Bisaku Mančester junajtedu, tako da nisu previše zainteresovani da puste i Vilfreda Zahu, a i u slučaju da ode očekuje se da transfer bude vredan oko 90 mliona evra.

Malopre pomenuti Mančester junajted pre četiri godine je prodao Vilfreda Zahu Kristal Palasu i od narednog transfera im sleduje 25% od ukupne cene.

Arsenal je veoma optimističan što se tiče dovođenja dvadesetšestogodišnjeg fudbalera, pošto će im biti potreban u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Mediji kažu da će za ozvaničenje ovog transfera Arsenal biti primoran da uz novac pošalje i nekog od fudbalera, a najglasnije su priče o odlasku Lukaša Toreire koji je na Emirejts stigao iz Sampdorije.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter