Izvor:
14.06.2019 u 14:58
0

FUDBALSKI PARTIZAN PARTIZAN: Promovisao je danas nova pojačanja za narednu sezonu Igora Vujačica, Perišu Pešukića i Dominika Dingu!

Fudbalski klub Partizan promovisao je danas nova pojačanja za narednu sezonu Igora Vujačica, Perišu Pešukića i Dominika Dingu.

Doskorašnji desni bek podgorčke Budućnosti Periša Pešukić u Partizanu je zadužio dres sa brojem dva.

– Još kao detetu san mi je bio da obučem dres Partizana. Radujem se dolazim u Partizan i Beograd. Velika mi je čast što će sa klupe voditi Savo Milošević – rekao je Pešukić na promociji u pres sali stadiona u Humskoj.

Bivši štoper Zete i crnogosrki repreznentativac Igor Vujačić istakao je zadovoljstvo što će nositi crno-beli dres sa brojem pet.

– Presre'an sam sto sam došao u veliki klub. Na meni je da radim i što pre se nametnem, znam kakvi su obaveza i cast nositi dres Paritzana. Nadam se da ću opravdati očekivanja navijaca – rekao je Vujačić.

Dominik Dinga u Partitzan je stigao na pozajmicu iz ruskog Urala, a naveo je da nije bilo dileme kada je dobio poziv iz Humske.

– Zahvalio bih se Partizanu i treneru za ovaj transfer. Srećan sam što ću igrati na ovom stadionu – rekao je Dinga, koji će na leđima nositi broj 67.

Trener Partizana Savo Milošević novi igračima poželeo je dobrodošlicu.

– Želim im da u Partizanu pokažu ono što su demonstrirali u svojim klubovima. Siguran sam da ce saradnja biti uspešna. Moja iskustva sa Crnogorcima su fenomenalna, bio sam i deo stručnog štaba Branka Brnovića, a kako god kome izgledalo, taj narod i državu gledam kao svoj. Po karakteru su drugačiji od ostalih, kao što u košarci imate Dinarce i Dalmatince, tako i u fudbalu Crnogorci lakše nose pritisak, a to je u savremenom sportu izuzetno bitino. Zato su i došli u Partizan – rekao je Milošević i objasnio zašto je angažovao mladog štopera.

– Najavio sam ranije da ćemo neke naše igrače pokušati da vratimo, a Dominik je jedan od njih. Nadam se da ce potvrditi potencijal iz mladih kategorija, uveren sam da ce opravdati sve što od njega ocekujemo u crno-belom dresu – rekao je Milošević.

Izvor:Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter