Izvor:
19.05.2019 u 11:56
0

OVA IZJAVA POTVRDILA SPORTSKI DUH: Srpski fudbaler Miloš Veljković nije se plasirao u Ligu Evrope ali mu je JEDNO DRAGO!

Srpski fudbalski reprezentativac Miloš Veljković nije uspeo sa Verderom da izbori plasman u Ligu Evrope, ali ističe da mu je drago jer je to mesto zauzeo Ajntraht.

– Ako već nije moj Verder uspeo da uđe u Ligu Evrope, iako smo posle Bajerna, Dortmunda i Lajpciga imali najmanje poraza u Bundesligi, onda mi je drago kada znam da u evropsko takmičenje ide tim za koji su sjajno igrali Mijat Gaćinović, Filip Kostić i Luka Jović – rekao je Veljković.

Zeleni iz Bremena u poslednjem kolu Bundeslige savladali su Lajpcig 2:1.

– U duelu sa Lajpcigom smo pokazali kvalitet i na lep način završili sezonu koja je bila uspešna za klub, ali i za mene. Da smo imali malo sreće, verovatno bi bili još bolje plasirani na kraju Bundeslige. Mada sam odigrao mnogo jakih utakmica u finišu sezone, osećam se odlično i to me raduje – poručio je Veljković.

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook/printscreen/@mveljkovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter