Izvor:
10.05.2019 u 09:21
0

PROMENIO MIŠLJENJE: Nejmar želi da promeni sredinu u narednom prelaznom roku!

Najbolji fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar da Silva promenio je mišljenje i želi da promeni sredinu u narednom prelaznom roku, piše francuski list.

Kako se navodi, Brazilac je prvobitno bio za ostanak u Parizu računajući da će teško dobiti iste finansijske uslove u drugom klubu i platu od 36,8 miliona evra godišnje, ali se predomislio nakon ranije eliminacije u osmini finala Lige šampiona i loših rezultata ekipe u poslednje vreme.

Najskuplje plaćeni fudbaler ikada ranije se dovodio u vezu sa povratkom u Španiju, Barselonu ili Real Madrid, ali su Parižani uporno odbijali opciju da ga se odreknu.

Ipak, španski i francuski mediji veruju da bi PSŽ ovog leta mogao da popusti i pusti Nejmara u velikom transferu, verovatno novom rekordu.

Prvak Francuske je pre skoro dve godine platio Barseloni za Nejmarov transfer 222 miliona evra i potpuno podigao cene na fudbalskom tržištu.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter