Izvor:
10.05.2019 u 09:17
0

ČEH OTVORIO DUŠU: Finale protiv Čelsija – savršen kraj karijere!

Golman Arsenala Peter Čeh rekao je da će utakmica protiv Čelsija u finalu Lige Evropa biti sjajan završetak njegove fudbalske karijere.

– Biće sjajno završiti karijeru utakmicom protiv Čelsija. Moj poslednji san bio je da igram u finalu Lige Evrope i to se ostvarilo. Sada je moj san da osvojim trofej – rekao je Čeh za britanske medije.

Fudbaleri Arsenala plasirali su se sinoć u finale Lige Evropa, pošto su u polufinalu savladali Valensiju ukupnim rezultatom 7:3.

Arsenal će u finalu Lige Evropa, 29. maja u Bakuu, igrati protiv Čelsija. To će biti poslednji meč koji će Čeh odigrati u svojoj karijeri, baš protiv kluba u kojem je proveo 11 godina.

Čeh je naveo da veruje da bi mogao da nastavi da igra, ali je istakao da je želeo da se povuče po sopstvenim uslovima.

– Ima dana kada dobro igrate i verujete da možete da nastavite. Mogao bih da igram još dve godine, ali radije bih da se penzionišem prerano nego prekasno – rekao je Čeh koji uskoro puni 37 godina.

Kurir sport/Beta
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter