Izvor:
07.05.2019 u 14:44
0

MUDRINSKI: Zaista sam srećan zbog činjenice da sam postao rekorder! (FOTO)

Golgeter Čukaričkog Ognjen Mudrinski, koji je sa dva gola protiv Proletera postao najbolji strelac u istoriji Superlige Srbije, izjavio je da je srećan zbog rekorda, ali da želi još da uveća konto.

Mudrinski je do sada igrajući za Vojvodinu, Jagodinu, Crvenu zvezdu, Spartak i Čukarički postigao 64 pogotka, dva više od Andrije Kaluđerovića.

-Zaista sam srećan zbog činjenice da sam postao rekorder, iako me to nije opterećivalo. Jednako mi je drago i zbog preostalih 15 golova u sezoni. Sada samo razmišljam o preostala dva kola, u kojima Čukarički želi da overi plasman u Evropu. Naravno, nadam se da ću protiv Mladosti i Vojvodine postići još koji pogodak- rekao je Mudrinski

On je do sada postigao 17 golova u sezoni, što mu je novi lični rekord

Izvor: Tanjug
Foto: YouTube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter