Izvor:
07.05.2019 u 09:41
0

VUJADIN SAVIĆ NAJAVLJUJE SPEKTAKL: Zvezdaši, svi na Maru, biće ludi i nezaboravno 19. maja kad budemo slavili titulu!

Kapiten Crvene zvezde pozvao navijače da u što većem broju dođu na stadion "Rajko Mitić" u poslednjem kolu Superlige, kada dolazi kruševački Napredak

Crvena zvezda je pobedom nad Mladosti iz Lučana matematički overila novu titulu. Gol Milana Pavkova odagnao je sve sumnje o tome ko će biti novi šampion Srbije. Crveno-bele je do novog trijumfa, 31. u prvenstvu predvodio kapiten Vujadin Savić.

Popularni Giška otkrio je da fudbaleri Crvene zvezde, posebno grupa "Gardisti" sprema nešto neočekivano za proslavu titule 19. maja, kada će crveno-belima na Marakani biti dodeljene medalje i pehar prvaka Superlige. Kreativne ideje Savića, Stojkovića, Čaušića i Gobeljića biće pretočene u delo.

– Ne smem da otkrivam… (smeh) Imamo neke ozbiljne planove vezano za proslavu titule. Nadam se da ćemo sve uspeti da realizujemo i da će se mnogi iznenaditi – rekao je Vujadin Savić.

Fudbaleri Crvene zvezde ove sezone bili su dominantni u Superligi. U dosadašnjih 35 odigranih kola upisali su 31 pobedu, tri remija i samo jedan poraz, uz 93 data gola i 54 osvojena boda.
– Presrećan sam zbog druge titule zaredom koju je osvojila ova generacija. Verujem da ćemo uskoro da ušijemo i treću zvezdicu i da ćemo i po tome ući u istoriju kluba – rekao je Vujadin Savić i dodao:

Bila je teška utakmica, ali i sa igračem manje uspeli smo da slomimo protivnika. Fenomenalan prodor Jovančića, asistencija Gajića i još bolja realizacija Pavkova doneli su nam pobedu. Dokazali smo da imamo dobru ekipu sa jakim karakterom, koja je iz teške situacije, sa desetoricom na terenu, uspela da postigne gol i pobedi.

Protiv Mladosti iz Lučana koja se pokazala kao čvrst rival, crveno-beli su trijumfovali sa desetoricom igrača, posle isključenja Marka Gobeljića.
– To je samo dokaz da imamo dobru ekipu i jak karakter. Iz tog razloga ova pobeda ima još veći značaj. Najvažnije od svega je što smo osvojili titulu. Opet, kad pobedite sa desetoricom to govori da imamo određeni kvalitet – objasnio je Vujadin Savić.

Druga titula
Marin slavio sa sinom
Fudbaleri Crvene zvezde proslavili su novu titulu sa navijačima podnos severne tribine. Mikrofona su se latili Milan Borjan i Vujadin Savić koji su predvodili pesmu fudbalera sa atletske staze. Posebno radostan bio je Marko Marin koji je u naručju držao sina Matea. Ovo je njegova druga titula u karijeri, pošto ima jednu sa Olimpijakosom.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter