Izvor:
16.04.2019 u 07:43
0

NISU U PLANOVIMA KLUBA: Barselona odustala od Jovića i Grizmana!

Katalonski gigant Barselona, nakon izvesnog odustajanja od srpskog fudbalera Luke Jovića, isto je uradio i od napadača madridskog Atletika Antoana Grizmana.

Prvi čovek Barselone Ðozep Marija Bertomeu potvrdio je da Grizman nije u planovima kluba kao pojačanje za letnji prelazni rok, bez obzira što su španski mediji pisali da se sprema transfer od 120 miliona evra, koliko iznosi izlazna klauzula u ugovoru Francuza.

Grizman je igrač Atletika i ima ugovor. Volim velike fudbalere iz Primere, oni daju veliki kvalitet ligu. Ukoliko Grizman hoće u Barselonu moraće da priča sa trenerima, ali on nije na našem radaru. Mnogo je spekulacija u medijima, ali Grizman nije naša želja i nije zvao Barselonu – rekao je Bertomeu.

On nije hteo da otkriva ništa oko verovatnog prelaska kapitena Ajaksa Matijsa de Lihta na Nou Kampu, kao što se najavljuje da krene putem saigrača Frenkija de Jonga.

Španski list je preneo da je Barselona odustala i od Jovića u trci sa Real Madridom i to nakon reči oca srpskog reprezentivca Milana Jovića da Luka ne želi na Nou Kamp.

Izvor: Tanjug
Foto: Luka Jović/Vikipedija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter