Izvor:
04.04.2019 u 08:25
0

FUDBALSKA REPREZENTACIJA SRBIJE: Napredak za dve pozicije na FIFA listi!

Fudbalska reprezentacija Srbije napredovala je za dve pozicije na najnovijoj FIFA listi i sada je 29. na svetu.

Srbija je skok ostvarila nakon što je prošlog meseca remizirala sa selekcijama iz vrha, Nemačkom (1:1) i prvakom Evrope Portugalijom (1:1), što joj je donelo nova tri boda za ukupni saldo – 1.484.

Isti broj bodova imaju Venecuela i Republika Irska, s tim da su "orlovi" ispred jer su bili bolje plasirani na prošloj listi, a ispred su Tunis, rival u kvalifikacijama za EURO Ukrajina i Japan.

Čelo FIFA liste i dalje drži Belgija, odmah iza su Francuska i Brazil, Engleska je na četvrtoj poziciji smenila Hrvatsku, isto kao i Urugvaj na šestom Portugaliju, a potom slede Švajcarska, Španija, Danska, Argentina…

Reprezentacija Srbije kvalifikacije za EURO nastavlja gostovanjem Ukrajini u Lavovu 7. juna, a tri dana kasnije dočekuje Litvaniju na stadionu "Rajko Mitić".

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter