Izvor:
01.04.2019 u 10:24
0

NOVI SKANDAL U PRVOJ LIGI: Opšta tuča na meču Novog Pazara i Trajala! (VIDEO)

Sa terena Prve lige Srbije iz kola u kolo stižu nam slike koje ne priliče ovom rangu takmičenja.

Pre sedam dana videli smo incident u Dobanovcima kada su se fudbaleri Budućnosti i Metalca sukobili, a juče se nešto slično dogodilo u Novom Pazaru.

Petnaestak minuta pre kraja utakmice 30. kola Prve lige Srbije između Novog Pazara i Trajala igrači dva tima ušli su u sukob koji vrlo brzo eskalirao.

Sudije su se povukle i sačekale da se situacija smiri, da bi potom kaznile vinovnike sukoba. Direktni crveni kartoni pokazani su iskusnom Irfanu Vusljaninu (Novi Pazar) i Nikoli Miloševiću (Trajal), a 'požuteli' su Ervin Kačar, Denis Krasić i Ivica Jovanović.

Svakako da bi u ovakvim slučajevima i naknadna reakcija Disciplinske komisije FSS bila poželjna jer je sramotno gledati ovakve scene na prvoligaškim terenima.

Utakmica je imala veliki značaj za oba tima, ali to nije opravdanje za ovakvo ponašanje igrača. Novi Pazar je inače slavio golom Dženana Plojovića i tako uvećao šanse za opstanak sedam kola pre kraja.

Kurir sport
Foto: Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter