BACIO ME JE NA PESAK: Uhvatio je moje nabujale grudi i počeo je divljački da ih steže....!

   Dugo nisam verovala u letnje ljubavi, koje se radjaju za vreme letovanja, sve dok se to meni licno nije dogodilo. Upoznali smo se u vodi, dok smo plivali i onako iz daijine smeškali jedno drugom. Našavši se pod vedrim nebom u sred bela dana i okruženi mnoštvom ljudi oko sebe, nismo nista drugo mogli da uradimo sem glupog i klasičnog upoznavanja. Ipak, pogledi, odmeravanje i sporo ispuštanje ruke, odavali su veliku privlačnost i požudu. Kada se čovek nadje na moru, jedino mu se jede, spava i tuca. Ovo poslednje je u tom trenutku bilo ono što sam najvise poželela, a ne stereotipno upoznavanje. Kao da covek ima nesto od toga što zna čime se baviš, kako se zoveš, ako mu je tucanje jedina stvar koja mu se vrti u glavi.

Situacija je postajala sve vrelija, ali bilo je jasno da ovo mesto nije pogodno za akciju. Zbog toga smo se dogovorili da se nađemo uveče, ne bismo li izašli na piće i tobože bolje se upoznali. Te veceri sam izašla u provod i posrećilo mi se. Otišli smo u diskoteku, cim smo ušli, sela sam za šank, jer se tu najprijatnije osećam. Nervira me guranje i skakanje. Posle nekog vremena jezik nam vise nije bio sredstvo komuniciranja. Poceli su da padaju strasni poljupci i ruke su tražlie oslonac na njegovom telu. Pomerili smo se u mračniji deo diskoteke. Sledilo je pravo iznenadenje za mene. Bez ustezanja je gurnuo ruku među moje noge. Osecala sam da dole gorim i da sam spremna za jedno dobro tucanje. Zelela sam da otkrijem sta on ima da ponudi. Drugom rukom je instinktivno krenuo ka mojoj straznjici polako me nabljajuci na svoj već očvrsli kurac, koji se ispod letnjih pantalona jasno ocrtavao. Uhvatio me je za ruku i ja sam bez razmišIjanja krenula za njim, kada me je poveo iz diskoteke. -Idemo u moju sobu – rekao je. – Ne, tamo je vruce. Idemo na plazu!-odgovorila sam.

Skoro trčeći, išli smo ka plaži. Od piva i trcanja pocelo je malo da mi se vrti u glavi. Bacio me je na pesak. Moje ruke su krenule ka njegovom šlicu ne bi li oslobodile njegov ud, koji samo sto nije iskočio. Kod mene je bilo lakše jer sam bila u mini suknji, samo ju je zadigao. Pokušavo je da prodre u mene, al smo izgleda oboje bili pripiti, pa nikako nije mogao da pogodi rupu u koju je trebao da se zabije. – Stani! – Odlucila sam u tom trenutku da stvar uzmem u svoje ruke. Dohvatila sam njegov kurac krajnje znalački se nabila na njega. Pesak me je bockao po ledjima i u tom trenutku sam osetila da na njegovom udu isto ima peska. Dok je besomučno pokušavao da uđe u mene, njegov kurac je nekoliko puta padao na pesak i tu se lepio. Osetila sam da je ušavši u mene uneo i malo peska koji je strugao po mojom vaginalnim zidovima. To me je jos vise palilo. Svoje dugacke noge sam digla uvis i ponekad ga obavijala, namestivši se udobno na njegovu karu. Premeštala sam njegov kurac iz jednog ugla vagine u drugi. Ritmički sam se nabijala. To ga je uzbudjivalo. Uhvatio je moje nabujale grudi i poceo divljački da ih steže. Glasni uzdasi su se sšrili plažom. Umirila sam se, jer sam predosećala da je on blizu vrhunca. Nisam se prevarila. Sve snažniji i jači udarci sledili su jedan za drugim, dok se njegovo telo treslo. Na momente mi se cinilo da moja pička puca od silnog pritiska koji se nabijao u njoj.- Nemoj da ga vadis. Jos te zelim u sebi!
Moja pička je pocela da pulsira i da steže njegovu karu. Videla sam da je ponovo počeo da se uzbuđuje. Mišići vagine su ga stiskali, gnječili, uvlačili.- Hocu jos, ali brzo. Ja volim da bude brzo! A ti si tako dobro uglavljen, tako si krut. -Uzivali smo jedno u drugom. Prestala sam da mislim i jedino uzivala u ovom dobrom rokanju. – Sad, sad, sad! Gurni ga jače, još, još! Gurni ga jače! Ne smeš sada prekinuti. Ide mi, svršavam, ne zaustavljaj se! – vikala sam bacajući se tamo amo po njemu.

Obuhvatio ml je grudi i stegao ih je čvrsto. A onda gurnuo svoj kurac, koji je bio krut i vreo, jos malo dublje, ali nije dalje išlo. Stegla sam vaginu tako jako da je mislio da cu ga prekinuti. – Stiže! Ja sam gotov. Tucaj, sad ti tucaj! -prostenjao je. – Sta sad čekas, svršavaš ili ne? Ipak, svršićeš kada ja to budem htela!
 Tresao se od uzbuđenja. Više nije mogao da izdrži. izvukao ga je i prskao po meni. Mlazevi sperme su isticali iz njegove kare. Srušio se na mene svom težinom. Tako nepomični ostali smo da ležimo jos neko vreme, a to kako sam se dovukla do sobe, nije deo mog secanja.


Izvor: Sex centrala
Foto: Instagram/ couplegoals

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:05  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:05  Čađava mehana
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00 U provod sa Parovima
21:00  Čađava mehana
23:00  Novajlije izbacivanje