3°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

DVE KOLEGINICE NA RAŽNJU Vešto su im obrađivali batine, podmazale ih i krenula je akcija

Tog dana smo dobili platu i svi su bili pod tim utiskom. Ja sam uvek voleo da radim, tako je vreme brže prolazilo. Pošto sam tragao za nekim delovima pošao sam do magacina gde su stajali delovi. Ušao sam sam i tražio a budući da je pronaći nešto bio veliki uspeh ja sam tragao. Pogledao sam, i zaista ostao iznenađen. 

U kancelariji u uglu video sam Vedranu kako stoji i kako je Marko, pipa po telu. U jednom momentu bio sam iznenađen, oni što sam video.Nedrana je legla preko stola a Marko joj je zadigao suknju, skinuo gaćice, a potom je otkopčao dugme na svojim pantalonama spustio ih i izvadio svoj kurac.

OVO MORATE ZNATI

VANREDNA SITUACIJA U DOLJEVCU ZBOG IZLIVANJA REKE: Na snazi je narandžasti meteo-alarm

VESIĆ SAOPŠTIO: Javni prevoz radi bez ikakvih problema i zastoja (FOTO)

METEOROLOG OTKRIVA KAKVO NAS VREME OČEKUJE DO 24. JANUARA: Moguća pojava ekstremno niskih temperatura

U HRVATSKOJ NEMA MIRA! NOVI ZEMLJOTRES: Potres u Petrinji i Sisku, trajao je 5 sekundi

Malo je podrkao već prilično ukrućeni kurac i onda ga je nabio, u pičku Vedrani koja je bila nagužena na stolu. Pored jauka na njenom licu se mogla videti bolna grimasa, a on je nastavio da ubada kao singerica. Sve bi se završilo idilično da nakon 15 minuta, sa jedne kutije nije pao jedan deo koji je pao u momentu kada je seks bio na vrhuncu, Marko je od straha istresao sadržaj sperme u Vedranu, a tada su primetili da je neko bio prisutan i Vedrana se uspalhirila bukvalno neprimetivši šta se desilo. Čovek koji je trebao da spreči ulazak bilo koga je otišao do, svog automobila, a da to Vedrana i Marko nisu primetili.

Vedrani je naprasno došlo zlo glava ju je jako zabolela, a i pored toga što su je odveli lekaru i dali inspekciju, nije bila boje. Zvala me je telefonom od kuće i rekla da joj nije dobro, i da će par dana biti na bolovanju. Bio sam siguran da nije videla da sam to bio ja, ali ju je to mučilo, a iz razgovora sa Markom koji mi se poverio (nije rekao o kojoj ženi se radi) i rekao da oh je neko vidio, a sam ga pitao da li zna ko je ali je on rekao da ne zna, i da je najgore što je svršio u tu ženu a da to ona možda i ne zna. Ja sam mislio da ovo znam ja i njih dvoje ali pošto nije bilo prvi put, znali su još neki i pošto Vedrana, posle mesec dana otišla na bolovanje jedna radnica je rekla da je sigurno otišla da se očisti. Ja sam ostao zatečen, posle sam utvrdio da je to bila istina, jer mi je ona posle nekoliko godina to potvrdila ali to je duga priča. Žene su to zaključile prema njenoj reakciji, posebno povraćanju u WC-u. Posle nekolko dana Vedrana se vratila na posao, kao da se nije ništa bilo.

Mesec dana kasnije manje se radilo manje radnika a mi smo kao prateći deo proizvodnje svi radili, a radnica je bilo manje. Ja sam kao i uvek po ceo dan radio i vreme mi je brže prolazilo. Ponekada sam čitao, jednostavno želeo skratiti vreme. Budući da nisam pio kafu, malo sam vremena provodio sa kolegama i koleginicama. Toga dana me je jedan poznanik zamolio da mu ponesem na posao lampu i da je poporavim.

Ja sam to i pokušao i vidio sam da je jedan deo pohaban. Malo pre toga video sam video kako odlaze Marko i Pera, a nedugo zatim i Zorana i Vedrana, u drugi deo prostora i rekla mi je da ide pomoći Zorani da uradi neki posao pre večere. Video sam radnice koje su to posmatrale sa podsmehom ali pošto one nisu smele šetati, u deo gde se neradi na tome je i ostalo. Ja nisam razumeo to njihovo ponašanje i otišao sam za svojim poslom. Kada sam vidio šta je problem krenuo sam do Marka da vidim dali on ima taj deo. Bio sam iznenađen da su vrata magacina bila zatvorena ali ne i zaključana. Ne znajući šta se dešava tragao sam za delovima.

U magicinu je bio mrak, što nije bio slučaj i ja sam krenuo u deo gde stoje ti delovi. Video sam pomoćno svetlo u kancelariji u uglu i pošao prema tamo. U jednom momentu budući da sam bio zaklonjen kutijama, video sam da tamo ima više osoba. Pošto sam bio iza kutija a udaljen par metara od kancelarije, bio sam iznanađen prizorom. Na stolu je stajalo piće koje su pili i sa naporom sam mogao da čujem razgovor. Marko i Pera su predlagali seks, a budući da su tu bili već 20 minuta verovatno su bili zagrejani i Vedrana i Zorana su prihvatile. Situacija je zahtevala brzinu.

SVE O KORONI

PREMIJERKA ANA BRNABIĆ SAOPŠTILA: Danas kreće prijava za vakcinaciju u Srbiji

Ove nedelje završava se imunizacija zdravstvenih radnika

SRBIJA PRED POBEDOM KORONE: Do kraja januara imaćemo dva miliona doza vakcina

Počelo je skidanje. Zimi je više garderobe ali žene su uvek spremne za ono što vole, posebno Vedrana koja uvek nosi istu garderobu, praktičnu. Zorana je bila zgodna ali kada se skinula moglo se videti da je imala veće sise od Vedrane, ali i stomačić je bio izraženiji kao i dupe sam celulitom. Bilo je po principu bolje da ljulja nego da žulja. I Vedrana je imala malo primetniji stomačić, jer se kako to ona kaže malo zblebala.

Markov kurac je bio prosečan 17-18 santimetara, ali je Pera imao kurac od 25-27 santimetara. Vedrana je počela da obrađuje Perin kurac, a Zorana vešto Markov kurac. Najviše sam se začudio za Peru i Vedranu budući da su njeni odnosi na poslu sa Perom bili konfliktni. Vedrana je pušila kurac Peri, koji je tek do pola stajao u njena usta. Iskusnija Zorana je to vešto radila tako da je ceo Markov kurac bio u njenim ustima. Nakog nekog vremena, počela je i prava akcija. Pera i Marko su iz kutije na stolu uzeli kondome i njihove partnerke su im navukle na kurčeve. Zorana je to radila veštije ali ni Vedrana je pokazala da poseduje praksu u ovome.

Pera je seo na stolicu a Vedrana je sela na njegov kurac koji je stajao kao strela, bolno jauknuvši. U isto vreme Zorana je bila oslonjena laktovima na stolu i primala ubode Markovog kurca, o čijoj žestini su govorili guzovi koji su odskakali kao lumena lopta. Povremeni Vedranini krici su mogli da se čuju veoma jako i daleko. Menjane su poze. Lica su im bila znojkava kao i tela, uzdasi su bili sve jači.

SVE O SPORTU

UDAR TITANA: FERGUSON OPLEO PO HABIBU: Taj glupan uopšte nema toliko pobeda!

ON JE HEROJ NACIJE: Ono što je Jokić uradio NBA liga je čekala 50 godina!

SRPSKI KOŠARKAŠ SE POVREDIO: Bogdanović slomio kost u kolenu! Sezona JE GOTOVA?!

Vedrana se više nije kontrolisala, neartikulisano je disala. Zorana je bila malo koncentrisanija jer je imala, prema pričama puno više iskustva, a i batina među njenim nogama je bila manja. Po licima se moglo videti da je vrhunac pri kraju. Pera je izvadio svoj kurac iz Vedranine pičke, skinuo kondom i potok sperme isprskao po Vedraninom stomaku sisama i svuda okolo kao da je uperio šmrk. Sperma se izmešala sa znojem a taj miris sa mirisom alkohola.

I Marko je došao do vrhunca i skinuo kondom sa kurca a sadržaj je ispprskao po Zoraninim leđima. Brzo su Marko i Pera obukli i otišli a Vedrana i Zorana su ostale da se srede i tek onda napustili prostor. Ja sam pre njih se vratio u kancelariju i ponašao se kmao da ništa neprimećujem. Vedrana je iz torbe izvadila parfem, šminku i otišla do umivaonika da se dotera. Ja sam se ponašao kao da ništa ne znam, ali sam se uverio svojim očima u ponašanje koleginica majki troje dece.

Da nisam ovo vidio svojim očima ne bih verovao kakvih žena ima. Šta bi radili muškarci da nema ovakvih žena...

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti