13°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Happy BSC

KAKVA PERVERZNJAKUŠA! Imala je posebne uslove za njega

Bojana i ja smo u zavučenom ćošku kluba. Ja sam skroz naslonjen uza zid, ona je telom skroz pripijena uz mene. Usnama je na milimatar od mojih, bukvalno mogu da osetim miris karmina na njima. Gleda me pravo u oči, ali budući da je na štiklama visočija od mene, gleda me nekako odozgo. Zbog toga je sva dominantna. Široka ramena, uzak struk u uskom dekoltiranom džemperiću koji jedva drži njene ogromne grudi na okupu, kao i skroz kratka smeđa kosa dodaje na dominatnosti.

Nije mi dopušteno da je dodirnem, ni da je poljubim, a napaljen sam kao lud. Ruke su mi bukvalno iza tela naslonjene uz zid. Jednom rukom je naslonjena na zid iznad moje glave, a drugom mi raskopčava dugme po dugme na panatalonama. Oslobodila je dovoljno protora da celu šaku ugura u moje gaće. Uhvatila me je za jaja i počela da ih mesi vrlo grubo, ali taman na ivici prijatnog. Gledala me je pravo u oči sve vreme i drsko izvadila ruku i obrisala je o moju košulju.

„Fuj, skroz je gladak“ rekla je razočarano paleći cigaretu. „Vidi, mili“ nastavila je uvlačeći dim i duvajući mi ga u usta „dopada mi se ta kurčina. Popušiću ti ga tako dobro, ali ne sad. Zapravo imam dva uslova. Prvi je da zarasteš mnogo. Hoću rutavu, dlakavu kurčinu u ustima, a ne ovo glatko sranje“.

„Koji je drugi uslov“ pitao sam potpuno ludački napaljen.

Opet je ispustila dim i rekla „hoću da me u krupnom planu snimaš kako ga balavim i lomim“.

Poljubila me je nežno, nasmejala se i rekla „javi se za jedno mesec, do mesec i po“.

Mesec i nešto kasnije sedim u belim uskim boksericama na ivici bračnog kreveta. Ležem na leđa, palim telefon, kameru i snimam niz svoj stomak. U kadru se iz druge sobe pojavljuje Bojana. U crnom čipkastom brusu, sa crnim vrlo malim tangicama i u crnim samodržećim čarapama korača četvoronoške polako ka meni uvijajući svojom savršeno čvrstom guzom. Na kratko nestaje iz kadra, a onda se pojavljuje među mojim nogama. Njene bordo namazane usne kreću od mog kolena uz unutrašnju stranu butine. Ljubi me vrlo haljapivo, a onda mi raširi noge još malo i počinje da mi liže sjroz isplaženim jezikom unutrašnju stranu druge butine. Jezikom je sočno prelazila od kolena do vrha butine i nazad par puta, a onda se zaustavila na vrhu butine. Kroz objektiv sam jasno video da se usnama u krupnim poljupcima približava mom kurcu uveliko dignutom. Kroz bokserice usećam njen topao dah i još toplije poljupce kojima se spustila preko gaćica od vrha kurca do jaja.

Počela je jezikom da mi miluje jaja preko gaćica. Tako je to sočno radila da su sada u tom delu gaće bile potpuno natopljene. Polako, vodeći računa da ostane u kadru, kroz prorez na boksericama izvadila mi je jaja. Ne pamtim kada sam zadnji put bio neobrijanog kurca, bukvano nisam mogao da prepoznam svoja jaja. Bilo mi je poprilično neobično, ali sam zaboravio na to u momentu kada sam osetio da mi jezikom palaca jaja. Ubrzo je jaja poptuno progutala, usisala, a unutar usana jezikom obraživala kao bombonu.

Izvadila je jaja iz usta. Bukvalno su joj se cedile bale iz usana dok mi je skidala bokserice. Za tili čas bio sam potpuno go, a ona među mojim raširenim nogama. Uhvatila me je rukama ispod dupeta, stegla, privukla sebi i počela da liže moju dlakavu kurčinu od jaja do glavića i nazad, vrlo polako i sočno, vodeći računa da dobro jezikom natopi i levu i desnu stranu kurca, ne samo sredinu.

U nekom trenutku je došla do vrha glavića opet i nakon par krugova jezikom uzela kurac u usta. I dalje me je držala za dupe i balavila kurac tako sočno i sa toliko jezika da je bilo nemoguće kontrolisati se.

„Bojana, svršiću“ rekao sam.

Nastavila je da ga balavi i pogledala me pravo u oči.

„Svršiću“ rekao sam jedva čujno, na šta je kučkica počela još sočnije da ga balavi i stenje glasno.

U trenutku kada sam došao do vrhunca, zastala je i u ustima počela da kolita preko kurca jezikom i sisa jako, a jednom rukom je uzela kameru iz mojih ruku i približila svojoj faci. Pušila ga je gledajući pravo u kameru. Počela je da prima mlaz po mlaz vrele sperme koja joj je curila niz usta preko mog kurca. Međutim, nije prestala, a kurac je ostao potpuno tvrd i spreman za nastavak.

Vratila mi je kameru, skinula gaćice, popela se na krevet i počela da seda na potpuno spermom natopljen kurac...

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar