11°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

STISLA SAM GA U KORENU Ogroman i ukrućen ko strela bio je spreman da rovari po mojoj utrobi

Zovem se Nataša, imam 20 godina ali još uvek mi ribica zabridi kad se setim svog prvog seksualnog iskustva. Imala sam samo 18 godina ali sam bila dosta naprednija od svih mojih vršnjakinja, zategnuta malena guza i sise jaka trojka i volela sam da ih istaknem i muškarci su to primećivali, što me je izuzetno palilo. Još više me je palilo odmeravanje mog prvog komšije Nikole.

Nikola je bio dosta stariji od mene imao je tad 30 godina i svaki put kad bih prošla pored njega on bi nešto dobacio ili me onako odmerio od glave do pete. Jednog letnjeg dana bila sam sama na gajbi dosađivala se pošto su mi sve drugarice negde otputovale nisam znala šta ću sa sobom, kad odjednom zvono. Otvaram vrata kad ono Nikola.

- Ćao mala šta radiš? Treba mi neki alat od tvog matorog mogu li da ga uzmem iz garaže?

A ja skamenjena gledam ga u nekom zategnutom šortcu i bez majce odmah sam ovlažila i sva se zamislila kako bih se mazila s njim, preseče me Nikola:

- Alo mala alat?

- A alat? - trgla sam se.- Samo se posluži pa svrati komšija posle na kafu. Sama sam kući ceo dan.

Pogledao me onako začuđeno i samo se nasmejao, ribica mi je bridela bradavice su mi se ukrutile. Samo sam o njemu maštala kako bi bilo da me dohvati i nabije na kurac mada sam još bila nevina. U maštanju me prekinu zvono na vratima. Otvaram Nikola, stoji sa čokoladom u ruci i zavodnički mi reče a ja sva zbunjena. Ušao je i seo u fotelju dok sam ja izgubljena pokušavala da nađem džezvu da stavim kafu, ustao je i prišao mi s leđa. Tresla sam se a on me lagano okrenuo ka sebi.

Stajala sam tako i gledala ga u oči dok me je on lagano mazio oko struka, ribica mi je bila skroz vlažna. U tom trenutku me je zgrabio oko struka i poneo do troseda u dnevnoj sobi, spustio me je lagano na trosed legao pored mene i počeo nežno da me ljubi, dok mu je ruka šarala po mom telu. Skinuo mi je majcu a zatim i šortc. Ostala sam samo u gaćicama, nastavio je da me ljubi nežno po vratu, lagano se spuštajući preko vrata do mojih sisa. Lizao mi je bradavice i krenuo da se spušta preko stomaka do moje ribice.

Pomerio mi je gaćiće u stranu i spustio jezik na moju vlažnu ribicu. Podigao je glavu i pogledao me i nastavio da liže. Izgubila sam se, sve mi se vrtelo. Mislila sam da ću se onesvestiti od zadovoljstva i umalo nisam.

Lizao je bez prestanka stresla sam se jednom dvaput nisam znala šta se događa ali mi je bilo fantastično. Odjednom osećaj olakšanja i blage groznice. Tresla sam se kao prut a on podiže glavu. Znala sam šta hoće, da mu popušim.

Nisam nikad pušila kurac do tad ali mi je moja drugarica Maja objašnjavala kako se to radi. Pošto je ona bila iskusnija već je uveliko pušila svojim momcima. Seo je, skinuo majcu i šortc. Izgubila sam se kad sam mu videla kurac. 

Ogroman i ukrućen ko strela. Uhvatila sam ga u korenu i počela lagano da ga drkam, a on me uhvati za glavu i polako me privuče glaviću. Stavila sam ga u usta i počela lagano da ga oblizujem jezikom. Osetila sam kako mi raste u ustima i opet se napalila. Lizala sam ga od korena do glavića pa celog u usta. Nikola me uhvati za glavu i poče silovito da mi ga nabija u grlo. Mislila sam da ću se udaviti ali nisam izvadio ga je iz mojih usta podigao me i stavio u krilo da se sama nataknem na njega.

Opet sam se tresla spusti me je lagano na kurac i polako počeo da ulazi u mene imala sam osećaj da se cepam na pola. U jednom trzaju mi ga je stavio celog zgrčila sam se i vrisnula a on me je stegao i nekoliko sekundi se nije mrdao. Onda je počeo da me nabija na kurac kao lud u meni su se smenjivali osećaj bola i užitka naizmenično. Bol je lagano nestajala a užitak je postajao sve veći i veći. Počela sam sama da se nabijam gore-dole. Odjednom opet onaj divan osećaj. Osetio je to i počeo sve jače i jače da me nabija na kurac. Nisam znala gde sam a i bolelo me uvo. Bilo mi je lepo.

U sekundi me je skinuo sa kurca i počeo da svršava po meni kao iz creva. Uhvatio me za glavu i stavio mi ga onako umazanog u usta i počeo da se trza a ja sam osetila kako mi štrca po ustima. Izvadio mi ga je iz usta, lagano me poljubio i rekao da o ovome ćutim. Naravno da sam ćutala i koristila svaku sledeću priliku da se opet nataknem na Nikolin kurac.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar